Långhelg

Publicerat: 2011-04-27 Kl: 00:28:10 | I kategori: Min vardag


Vilken otroligt lång helg det har varit, tycker ni inte? Men jag klagar inte :) Dessvärre tycker jag nog att det är sjuuukt tråkigt att ha påsklov. Vad ska man göra med all ledig tid? Haha. Haylee måste ju på dagis ändå så att hon börjar känna sig hemma där och så att det inte blir så hoppigt. Idag fick hon dock vara hemma med pappa och ha lite kvalitetstid tillsammans. Men imorgon så! Men när jag skrev hennes schema så visste jag inte om att jag hade påsklov, så jag har skrivit att hon ska gå 7.30 - 14.30 imorgon, vilket inte är så bra ifall jag ändå ska vara ledig. Så jag ringer imorgon bitti och säger att hon kommer runt 9 istället. Hon är ju så morgontrött ändå så... Skönt att inte behöva stressa!

Jag och Sandra ska på stan på dagen iaf och kolla lite... Jag skulle behöva plugga egentligen, men jag behöver ett par skor tills vi ska ut på lördag. GUD vad jag har börjat längta tills på lördag :) Ska bli så jävla roligt! Sist jag var ut så hade jag dödligt kul... Men det var ju typ i november eller nåt, det var inte snö ute iallafall minns jag. Eller det var det kanske visst? Äh, det var iaf längesen! Jag har varit på krogen totalt 4 gånger sedan jag fyllde 18 år, och jag är snat 21. Men ibland får man faktiskt gå ut och roa sig och slita sig från mammalivet ;) Även om jag kommer att ångra mig dagen efter när jag har en dotter som kommer att peta mig i ögat och säga "mamma! mamma! mamma!!!!" tills jag vaknar och kliver upp. Men så får det vara!

Idag har vi inte gjort ett dugg. Bara varit hemma hela dagen, och varit ute en sväng. Och JA mormor jag har druckit Blutsaften! Både idag och igår. Jag har även fått lite färg i ansiktet och det är ju kul, eftersom min kära mormor tycker att jag ser ut som ett vandrande lik, haha... Jag har även storstädat. Jag ska bara skura golven innan jag går och lägger mig. Sitter och väntar på att 90210 ska ladda klart, det går ju inte fort precis med mobilt bredband. Suck! Jag vägrar lägga mig om jag inte får se det först.

Igår var en lovely dag. Gick runt Sidsjön med mamma, mormor & dotter. Matade ankorna och träffade min gamla foster-mamma! Roligt roligt. Hem till momma och åt stuvade mackisar med korv, sedan kom min moster och mina två älsklings kusiner. Sedan gick vi ut i lekparken där vi träffade Sandra och Mini :)

Hur har er påskhelg varit? Har ni lagt på er några kilon av allt godis? Det har jag ;)
Godnatt!






November, hos min faster :) Kolla vad lite håååår hon hade! Hahah gos


Jag, lillan och min faster i vintras :) Vi får presenter från Ullared!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0