Ja du..

Publicerat: 2010-09-29 Kl: 22:56:57 | I kategori: Bilder


Jag är lite irriterad idag. Vissa människor stör mig bara så otroligt mycket, och jag låter mig påverkas! Ska jobba på det, för det tar för mycket energi från mig och jag vill inte ha det så :)

Idag har vi inte gjort något speciellt egentligen. Tagit det lugnt hemma hela förmiddagen, myst och lekt bara. Sedan åkte jag och hämtade mitt nya simkort och lämnade tillbaka mobilt internet som jag hade fått låna. Sedan handlade jag och åkte hem igen :) Det är verkligen svinkallt ute nu.

Jag tänkte på dethär med språk idag, fan vad fula språk det finns. Vissa språk låter ju bara som en massa smörja, alltså det låter inte ens som att det är ord dom säger. Det låter bara som oljud. Nej, tackar vet jag svenska, engelska, spanska, italienska, franska och sånt :) Italienska är fint tycker jag, synd att jag inte kan det! Haha. Skulle inte ha så mycket nytta av det men ändå..

Har dammsugit hela lägenheten nu ikväll. Skurmoppen och hinken står framme sedan ett par timmar tillbaka, har inte kommit till skott med att skura än. Haha, jag är lite lat. Men jag har egentid här framför datorn nu och det vill jag ha. Skura går ju fort, det kan jag göra precis innan jag ska sova, så kan det torka ifred sen.

Sitter och tittar på Kungarna av Tylösand, vilket pinsamt program. Klarar inte ens av att titta på det.

Lillan ligger här bredvid mig och sover på soffan, det ser så skönt ut :) Har inte orkat bära in henne till sovrummet än. Gör det när jag själv ska sova istället.

Nej, moppa var det ja.

Min vackra dreggel bebis :)

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0