Flyttat :)

Publicerat: 2010-09-21 Kl: 22:37:21 | I kategori: Min vardag


Mitt usla bloggande beror förstås på att vi har flyttat, och inte haft något internet! Men nu har jag fått låna ett mobilt bredband av min kära Evelina, tills mitt eget internet kommer :) Så snällt! Så man kan få någon kontakt med omvärlden.. Haha. Utan internet så känner man sig så utanför, haha. Man vet ingenting, hör ingenting, ser ingenting. Sjukt egentligen att vi har blivit så pass "beroende" av internet. Men sen kan jag tycka att det har varit rätt skönt utan också. Jag sitter ju inte så mycket vid datorn ändå.. Men det är lite krångligt att vara utan när man ska göra praktiska grejer, typ betala räkningar och kolla när bussen går.

Iallafall. Nu har vi snart kommit iordning här. Är så kär i min fina säng! :D På torsdag ska vi ha besiktning här, halv nio på morgonen. Sjukt tidigt... Då är inte ens Haylee vaken haha. Men men, det blir skönt att få det gjort iallafall. Har skrivit en lista på det som behövs ordnas. Det är lite smågrejer bara :) Men jag trivs, hur bra som helst. Tycker det är underbart att dethär är vårat eget! Haylee är överlycklig att hon kan springa runt som hon vill i sin gåstol också. Det tycker hon är så kuligt.

Har handlat en massa nytt, men vill bara ha mer mer mer. Allt som kommer i min väg vill jag köpa! Haha. Farligt detta..

Idag köpte jag ett par mockasiner till Haylee, perfekt att ha när man springer runt i stolen så att man får bra fäste på golvet. Sköna och varma, men fy vad fula.. Tycker det är SÅ jäkla fult med mockasiner. Dom är ju gulliga, rosa med hello kitty.. Men ändå. Själva grejen. Nee.. Inte det vackraste man kan klä sitt barn i direkt!

Nu ska jag greja på lite här hemma innan jag ska lägga mig och sova i mitt iskalla sovrum. Förstår inte varför det är sååå kallt här inne på morgonen/kvällen. För att det är kallt ute såklart, men det ska inte vara såhär kallt. Det får dom ordna på torsdag! Annars kommer jag att frysa ihjäl.

Godnatt på er. Bilder kommer givetvis när allt är färdigt :)

Kommentarer
Postat av: jennifer

Det ska bli spännande att se bilder. :) vad roligt att du/ni är nöjd med allting än så länge. :D Kram.

2010-09-22 @ 06:13:47
URL: http://jenniferlodin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0