Home alone

Publicerat: 2010-10-23 Kl: 22:12:01 | I kategori: Min vardag


Ikväll är jag singelmamma för en kväll. Haha :) Nej då, men pappan i huset är på Halloweenfest med hela sin familj! Det stod emellan ifall han eller jag skulle gå, och eftersom jag ska ut med Sandra nästa helg (wo wo) så bestämde vi att det blev Danne som skulle representera lilla familjen Valderrama/Strand på evenemanget. Haha, vilka ord hörrni ;)

Inatt så var jag vaken alldeles för länge. Först kunde jag inte sova när jag försökte, och när jag gav upp så blev jag tvärpigg. Så jag låg och tittade på 90210 och Modern Family.. Nyaste avsnitten. Jag visste ju att jag skulle få sovmorgon idag eftersom Danne skulle ta Haylee på morgonen. Men när han väckte mig för att fråga någonting, så var det kört sen. Då kunde jag inte somna om.

Har varit hemma hos Dannes familj i Granloholm hela dagen.. Trevligt! Ätit mat och umgåtts. Haylee har inte varit på sitt bästa humör, hon har varit supertrött. Danne och hon åkte dit ganska tidigt, vid 10:30, då hon vanligtvis vilar i 1-2 timmar. Vilket hon ju inte fick göra idag, och då var hela dagen förstörd för henne sen. Hon behöver den där sömnen verkligen, märkte jag tydligt idag. Mammas tjejen! Så hon har varit sur och grinig och TRÖTT hela dagen, svårt att få henne att somna då hon förmodligen blivit övertrött.

Nu sitter jag och tittar på Juno som går på TV4. Har aldrig sett den förut jag. Är så himla trött, håller på att somna i soffan hela tiden. Jag ska bädda rent i sängen, sedan lägga mig och titta på 90210 och sova bredvid min gosiga bulle. Kommer kännas otroligt konstigt (för både henne och mig) när pappa inte ligger på andra sidan :( Men det ska nog gå bra det med! :) Åh. ögonen blöder av trötthet. Måste hoppa i säng.

Kram på er!!

Kommentarer
Postat av: madde

nej vi har inte den. den ser likadann ut fast utan vågor.. samma pris och är från ikea.. precis som jag skrev på bloggen så kan man ta bort ena sidan på den ochså och sätta dit en planka :)

fuderar på att göra det :)

dock tycker jag dom där juniorsängarna är så fina :)

får se hur vi gör.. vi har en väldigt stor övervåningen med många rum.. så måste barnsäkra allt först :)

2010-10-24 @ 11:51:38
URL: http://madeleinesophie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0