22 oktober

Publicerat: 2010-10-22 Kl: 22:07:33 | I kategori: Bilder


Idag har jag återigen bara varit hemma hela dagen. Haha, jag är så fruktansvärt seg på dagarna har jag kommit fram till. När jag vaknar tänker/säger jag alltid "IDAG ska jag storstäda, IDAG ska jag göra dethär eller dethär". När klockan börjar närma isg 17 tiden så har jag fortfarande inte gjort ett skvatt. Då tänker jag att det är för sent för att städa. Haha. När Haylee har somnat för natten så blir jag på städhumör igen, då vill jag städa, men då är det ju för sent för att dammsuga. Så då städar jag det jag kan, men det känns fortfarande inte rent eftersom jag inte kan dammsuga. Om jag inte kan dammsuga, så kan jag ju självklart inte skura golven heller. Haha, helt enkelt så måste jag komma på ett sätt att få mer energi dagtid. Om jag kommer upp och har något att göra på förmiddagen så är jag ju pigg hela dagen sen. Jag vet ju det. Men så tänker man ju inte när man kliver upp halvt sovande på morgonen och inte vaknar till förrän efter 3 koppar kaffe och några timmar.

Haha. Det kanske går till sig när Haylee blir äldre och börjar vakna vid 7 på morgonen. Eller så är jag dömd till evig trötthet, helt enkelt. Det visar sig! Önskar att jag vore som min mamma, kvällstrött och extremt morgonpigg. 6 på morgonen har hon redan hunnit det som vanligt folk uppnått vid kanske 12-13 på dagen. Tok kvinna :)

Slutpratat om sömn. Jag babblar för mycket ibland. (Upptäckte när jag läste igenom inlägget att jag här skrivit "slutskrivet om sömn". Haha. Sedan börjar jag direkt att skriva om sömn igen. Hahah! Jaja. Så får det vara. Hoppas ni inte somnar av att läsa det. He he he.)

I boken "Somna utan gråt" som är skriven av Elizabeth Pantley (stavning?), så läste jag igår att de flesta barn sover längre om de går och lägger sig en halvtimme tidigare än vad de brukar. Konstigt tyckte jag att det lät. Men igår så la Danne Haylee kl 19, och hon sov hela natten, vaknade imorse kl 7 ungefär och åt en flaska välling. Vet ni när hon vaknade? 10.30. Snacka om sovmorgon :D Det var härligt! Hon kanske tog igen förlorad sömn? Ikväll ville hon verkligen inte somna 19 iallafall.. Haha. 20.30 somnade hon ikväll. Men det gör mig inget! 20 tycker jag är en bra tid som vi följt hittils. Ibland blir det såklart tidigare eller senare, men oftast runt 20 tiden iallafall. Men nu ska jag börja lägga henne vid 19 och se om det funkar bättre för henne! Jag tror det.

Ni vet att jag har skrivit om att hon vaknar tusen gånger efter att jag lagt henne och gnäller, tappar nappen, gråter. Så får jag gå in en gång i minuten och trösta. Men de senaste nätterna då vi lagt henne tidigare så har det inte hänt. Inte en enda gång har hon vaknat. Hon blir helt enkelt mer harmonisk och sover bättre när hon får somna tidigare, så jag antar att det är vad hon behöver! :)

Idag har jag haft besök av min kära gamla kompis Sebastian. Det var sjukt längesen vi sågs så det var jätteroligt :) Sist vi träffades var när Haylee var kanske 1 vecka gammal.. Alltså över 9 månade sen. Då han kom med en massa kläder som han hade köpt till henne. Dom kan hon ha NU, haha. Allt han hade köpt var i storlek 68. Iallafall så gick han nyss. Vi har ätit min goda sockerkaka som jag bakade idag, suttit och pratat om gamla tider och haft allmänt trevligt. Han köpte  även en snusdosa till mig, haha! Snällt av honom. Fick även låna ett mobilt internet som funkar bättre än vårat Comviq! Skönt.

Nu ska jag städa undan lite här, sedan mysa ner mig i soffan med Pringles och Cocacola. Lovely fredagsmys.
Puss på er, trevlig helg!!

Såhär hittar jag ofta min dotter. Liggandes INUTI korgen med leksaker :)

Man kan ju missa det som ligger längst ner!



Kommentarer
Postat av: Catrine

Hej Emma!

Man får ju energi av att kroppen får jobba, när endorfiner frigörs, så försök att komma ut på en promenad under förmiddan. Jag tänker bra iaf när jag promenerar med hundarna i skogen, får många kreativ tankar.

Hoppas du hittar energin! Kram

2010-10-22 @ 23:09:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0