Mysmåndag

Publicerat: 2010-11-30 Kl: 00:07:55 | I kategori: Bilder


Idag har vi haft mysmåndag här hemma. Dagen började med att jag fick en riiiiiiiiiktig sovmorgon. Jag sov ända till 13.00! Hahah, fy vad länge det låter.. Men om jag inte blir väckt så vaknar jag inte. Då skulle jag kunna sova i flera dagar, eller inte flera dagar men ni fattar. Så när jag väl klev upp så var jag så himla seg och trött, jag hade ju sovit för länge. Men det gick över. 

Var så hungrig när jag vaknade, så jag slängde ihop lite våfflor till mig och D. Haylee fick en egen våffla med grädde och sylt hon med, vi filmade när hon åt den. Haha, det såg så roligt ut och hon njöt verkligen av det. Hon började peta i min våffla och skulle ha grädden, så då fick hon den och jag tog en ny :) Det var en hit med våfflor för lilltjejen, tydligen. Gottegrisen min.

På kvällen (kl 18) så fick vi besök. Min moster Tova, mina kusiner Hanna och Wilma, och min mormor var här. Tova hade köpt en massa saker till mig, såna smågrejer som man alltid behöver. Jättesnällt!

Idag har jag bytt gardiner. Satt upp julgardiner i köket, men behöver såna där hängare som man hänger panelgardiner på.. Så jag ska köpa det nu i veckan tänkte jag. Sedan så har jag bytt gardiner i vardagsrummet, och WOW vilken otroligt annan feeling hela rummet fick.. Det blev tusen gånger mysigare här inne. Jag är supernöjd! Det ser rent och fräscht ut på något vis, gardinerna är mest vita så det kanske beror på det? Hur som helst så är jag otroligt glad för att jag bytte. Nu trivs jag mer här inne. Sedan har jag hängt upp en såndär glasboll med ljusdioder i, jättefint hänger den här i vardagsrumsfönstret. Jag hade 2 st, men råkade krossa ena. Bra där, Emma! Duktigt gjort.

Imorgon har jag tusen saker att göra, så jag måste hoppa i säng strax. Jag ska bara kolla på Paradise Hotel först, missade det idag och jag såg att en ny tjej har kommit in... Spännande!

Hoppas ni har haft en trevlig helg. Kram på er!

Haylee fick tag på skeden med grädde... MUMS! ;)

På hallbyrån. Ramen fick Haylee av Sandra i doppresent.

Bilden är den som vi tog till tidningen :)


Morgontrött tjej som är ute på kryp-upptäcksfärd


Fin kula :)


Såhär kan man också sova.. :)


Kommentarer
Postat av: Zofie

skicka privata bloggen igen! har tappat den!

2010-11-30 @ 21:30:51
URL: http://zofiegiden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0