Locoid

Publicerat: 2010-11-02 Kl: 22:54:32 | I kategori: Min vardag


Ska försöka skriva ett inlägg, fast det är jobbbbbbbbigt! Nu fastnade B knappen, idiot knapp. Ni har saknat mig va?? ;) UPPSKATTA nu att jag skriver, för det är så störigt och jag blir på dåligt humör, haha. Jaja, nu kör vi!

Idag klev vi upp tidigt (för att vara oss). Alla är så tjatiga om att vi sover länge, och att jag "minsann kommer att få vänja mig sen när Haylee börjar vakna tidigt!" JA, förmodligen? Men just nu så sover hon till 9-10 på morgonen, och självklart så sover jag tills hon vaknar. Skit i mina sovvanor ni! Inte f*n bryr jag mig om hur, när och var andra personer sover. Herregud!

Iallafall, vi klev upp 7.00 för att vi hade tid på BVC klockan 9.20. Klev upp och gjorde morgonvällingen till Haylee, som låg och gosade på och lugnt somnade om som vanligt efter vällingen. Stackarn, tyckte synd om henne när jag var tvungen att väcka hon. Men hon fick sova vidare tills jag var klar iallafall. Var på BVC 30 minuter för tidigt, jag som alltid är minst 2-5 minuter sen. Det är mer en regel än ett undantag. Där var det en kvinna och en liten bebis pojke som satt och väntade också, och efter ca 20 minuter så säger hon att hon kom på att dom är där två timmar för tidigt. Haha, stackars människa!! Tyckte så synd om henne. Så sa hon "nu går vi hem och sover".. Då blev jag avis ;)

Hur som, öronkontrollen gick bra. Allt såg bra ut och öroninflammationen hade läkt ut fint. Läkaren tittade även på Haylees utslag/eksem, och vi sa att vi har ju smörjt med Miniderm morgon och kväll ända sen i juni, då vi fick det utskrivet. Men det hjälper INTE! Så då fick vi någon starkare kortisonkräm utskrivet, Locoid. Ska smörja med det nu i 7-10 dagar 2 gånger om dagen, sedan trappa ner. Hoppas det försvinner!! Stackarn kliar ju som en galning på utslagen :( Iallafall så vägde och mätte vi inte henne. Konstigt tyckte jag. Men det var ju en öronkontroll så det kanske inte var konstigt ändå.

När vi kom hem slocknade vi och sov i 2 timmar, det var så underbart skönt. Har varit trött exakt hela dagen. Ska snart hoppa i säng. 

Imorgon kommer två av lillans fastrar och två kusiner hit och hälsar på. Skoj! Jag måste lösa en hel del problem imorgon också. Suck... Är så less på detta så jag vill dra ett gammalt täcke över mig och strunta i allt.

Har en massa bilder och filmer på älsklingen, men är för trött för att lägga ut dom. Jag gör det imorron, behöver ju inga tangenter till det.

Just ja!
Var ju ut i fredags. Jag har varit på krogen 3 gånger sen jag fyllde 18, och är alltså 20 år nu... Så det hör inte till vanligheterna direkt. Jag är ingen partytjej. Var ute med Sandra och Lina :) Vi "förfestade" hemma hos Sandra, skulle egentligen åka till Carro men allt drog ut på tiden så det blev för sent. Vi satt och pratade gamla minnen och historier, skrattade åt Linas smink och Sandras dumma frågor. Hahaha, kul var det iaf. På krogen var det så sjuuuuuuuuukt kul! Fan vad roligt vi hade. Lina drog hem efter en liten stund för hon var trött och så, tråkigt. Men jag och Sandra dansade oavbrutet hela natten lång. På lördagen ville jag döda mig själv, och lovade mig själv att inte dricka på mycket länge. Tackar vet jag alvedon, det hjälpte faktiskt!

Godnatt

Kommentarer
Postat av: evelina

är det någon som sagt nåt om eran sömn?

2010-11-03 @ 18:59:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0