Fotobok

Publicerat: 2010-03-16 Kl: 01:09:57 | I kategori: Haylee 0-3 månader


Jag håller på att göra en fotobok hos Fuji, men jag har liksom ingen ork till att sitta och pyssla med detdär. Jag vill inte göra det halvdant heller, vill att det ska bli jättefint ju. Så det sparar vi tills jag har lust med det och kan göra det helhjärtat!

Idag har vi varit och lämnat av Danne på tåget, sedan har vi varit hos Sandra & Jasmine och käkat middag, kollat på TV och myst bara. Sedan fick vi skjuts hem av Therese, eftersom jag bara hade bilbarnstolen med mig så var det lite svårt att ta den på bussen.. Den väger ju 700 kilo.

Imorgon ska vi inte göra något speciellt alls. Jag måste verkligen tvätta och dammsuga! Annars vet jag inte vad vi ska ha på oss :) Haha, skämt åsido men det är inte så fräscht att ha massa kläder och sånt fulla med spya och att de ligger för länge.

Nu ska vi byta blöja och sedan blir det till att natta damen som snart kommer att börja bli trött.. Jag är iallafall trött!

Godnatt


Haylee i helgen när vi hälsade på mormor :)


Busig


Haylee just nu :) Myser med mamma framför datorn!

Kommentarer
Postat av: ewe

på den första bilden är hon jätte lik dig!!

2010-03-16 @ 17:00:34
Postat av: Linda

hehe ja visst fan är det skönt att sova =) jag har också tur, båda barnen sover hela nätter och vaknar ca. sju, åtta på morgonen, nån gång ibland somnar dom om och sover till elva. kram

2010-03-17 @ 00:20:14
URL: http://lillrauta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0