Ett gnälligt inlägg.

Publicerat: 2010-03-28 Kl: 01:23:58 | I kategori: Haylee 0-3 månader


Varför är jag så lat? Det måste jag göra någonting åt. Jag är nog en av de lataste personerna jag vet. Jag orkar aldrig någonting. Alltid säger jag att jag ska göra en massa grejor, men när det väl kommer till kritan så skjuter jag alltid upp det så långt som det är möjligt. Undrar varför det är så och vem jag har fått det ifrån. Min mamma är inte så - tvärtom. Hon är väldigt "nu ska vi göra detta, helst redan igår" ungefär. Jag måste jobba på dethär och tvinga mig själv att fan i mig göra saker som jag bestämmer mig för! Annars kommer jag att bli sjuk i huvudet.

Jag skulle ju åka ner på Telia och låsa upp min telefon igår, vilket jag ju gjorde. Men jag stod lite för länge inne på Lekplaneten och tittade på saker till Jasmine så att precis när jag kom till Teliabutiken så hade de stängt för 2 minuter sedan. Då ville jag skjuta mig själv. Men inte mycket att göra, jag får ta det imorgon - tänkte jag. Men jag orkade inte. Drog ut på det för varje timme som gick och sedan var det helt plötsligt för sent. Så jag tänkte kolla upp om de har öppet imorgon.. Vad tror ni? Är det någon som vet? Annars tänker jag lägga mig där utanför och sova inatt så att jag inte har någon ursäkt för att inte gå dit imorgon.

Idag har vi iallafall inte gjort så mycket. Daniel har tagit hand om Haylee hela natten och tidig morgon, jag blir så lycklig i mitt lilla hjärta då. Så skönt att vakna av att hon är hungrig, sedan bara kunna säga till Danne att säga till mig om det är något, och somna om. Åh, lovely. Vi åt frukost på morgonen, busade med Haylee lite och såg på film. Sedan tog vi med oss Isabelle (Dannes systerdotter) och promenerade ner till ICA och handlade lite grejer. Jag måste hålla i mina pengar alltså, det är något jag inte heller kan göra. Jag skulle lika gärna kunna kasta pengar på någon, bara jag FÅR GÖRA AV MED DEM. Ungefär så känns det idag. Vad slösar jag dem på? Ingenting viktigt.

Inte heller vann jag auktionen på Tradera. Men den var inget rolig ändå. Bara två par fula byxor som jag budade på bara-för-att. Som med nästan allting annat. Evelina ska lära mig att bli tradera-proffs, har hon sagt. Det hoppas jag. Jag har ju lärt henne allt hon kan :)

GODNATT.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0