Earthlings

Publicerat: 2010-03-19 Kl: 19:34:35 | I kategori: Min vardag


Min Danne kom hem imorse vid 10 tiden och väckte mig och lillan :) Mysigt! Men jag var tyvärr tvungen att åka nästan direkt, så jag och Haylee åkte ner på stan och mötte min mamma medans pappa D stannade hemma och gjorde lite nytta.

Nu på kvällen har jag och Danne sett en sjukt sorglig, hemsk, äcklig dokumentär som heter "Earthlings". Där får man se hur det går till då människor slaktar djur för köttet, pälsen, skinnet osv. HUR JÄVLA SJUKA I HUVUDET ÄR VI MÄNNISKOR? Vi måste ha en felkonstruerad hjärna, utan tvekan. Det måste vara så. Hur annars kan man göra något sånthär? Tur är det väl att vi lever i ett lite mer humant land iallafall.. Men ändå. JAG REKOMMENDERAR ALLA ATT LADDA NER DENNA DOKUMENTÄR! Se den.

Nu börjar min baby att vakna, så jag ska väl ta henne :) Skriver mer senare.


Kommentarer
Postat av: bumsi

jag såg ditt inlägg, laddade hem den direkt och ska se den ikväll. tur att man inte änvänder päls, och använder man det så är det F A K E. är babyhaylee allergisk emot katter? för jag sa till ewe att jag kunde ta med mig katten min kanske om vi skulle umgås hos någon nån dag. tänkte eftersom han bara är en liten bebis än :P hehe! pösssssarrr

2010-03-20 @ 09:22:51
URL: http://jenniferlodin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0