Barnens Hus

Publicerat: 2010-03-09 Kl: 01:55:47 | I kategori: Bilder


Idag har vi varit på Barnens Hus :) Var ju på jakt efter ett babygym som jag skrev om häromdagen. De hade ju inte speciellt många må jag säga, 4 st att välja på. Ett sånthär "hårt" som man bara ställer upp, ett sådant som min kompis Sandra har. Men jag gillar inte det så mycket då ena leksaken är en sol med en spegel, och den ser ju inte ens barnet.. Iallafall - sedan fanns det ett från Fisher Price som kostade typ 800 spänn, men det var det lätt värt för det var en massa roligt på det. Men jag valde mellan de resterande två, och valde ett rosa/grönt för 299:-, har dock inte testat det ännu då Haylee inte har mått så bra nu ikväll. Hon är trött och väääldigt mammig, vill BARA vara i famnen och gosa. Inte för att det gör mig nåt, hihi. Men hon har ingen feber som tur är, isåfall skulle vi åka upp på akuten sa hon på sjukvårdrådgivningen. Så det hoppas jag att vi får vara fri ifrån.

Ikväll har jag ägnat min tid åt att sätta in alla miljoooooner bilder i fotoalbumet som jag köpte för ett tag sedan. Ångrar nu dock att jag inte köpte scrapbook grejer... Ska fan göra det någon annan dag. Roligt ju :) Blir så mycket finare och personligare också.

Nu ligger Danne och baby och sover tillsammans. Haylee vill som sagt vara nära idag, och hon älskar att ligga på pappas bröst och sova. Mina älsklingar :-)

Imorgon ska vi uträtta lite ärenden, sedan ska Danne åka till Västerås och jag ska hitta på något tror jag. Eller om jag bara ska vara hemma och städa mitt rum? Det återstår att se.

I fredags fick vi iallafall hem papper om Haylees namn. Det blev en massa strul angående hennes efternamn, jävla skit. Så vi fick byta helt enkelt. Så nu heter hon Valderrama Strandh i efternamn. Men det gör mig inget :) Men Medina är ju så fint tycker jag. Nu ska jag lägga mig bredvid snyggingarna här och sova. Men jag stööör väl så dom kommer vakna, haha.



Haylee och Bamse, hahaha. Hon blev såå rädd stackarn!


Haylee stal pappas cheeseburgare, tjuv-bebis


Haylee pussar pappa






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0