Så less på detta VM

Publicerat: 2010-06-21 Kl: 22:19:37 | I kategori: Min vardag


GUD! Vm, vm, vm, vm, vm hela dagarna. Danne flyger upp ur sängen mitt i natten för att kolla resultatet på en match, slänger sig på tvn och ska helst av allt ha både tv och dator. Datorn så att han kan titta vad som skrivs om matchen, och tvn för att ju följa själva matchen. Dom där jävla tutorna (@#!!!#*!) som åskådarna håller på och blåser i HELA TIDEN, går mig fan på nerverna. Jag är så IRRITERAD PÅ DET DÄR LJUDET SÅ JAG KOMMER SNART ATT SPY RAKT UT!!! När är VM slut? Åh, vad jag längtar tills dess.

Idag har vi varit på äventyr, jag och lillan. Vi har åkt buss, och luckan i taket var öppen så det blåste på Haylee när hon satt i mitt knä. Då satt hon med armarna rakt ut på varje sida, och så satt hon och skrattade och ropade ut glädjetjut varje gång det blåste i ansiktet på henne, hahaha. Hon är så söt, min unge! :-)

Nu är jag så trött så att jag skulle kunna somna på golvet. Men jag vill inte gå och lägga mig eftersom Danne är i sovrummet och tittar på fotboll... Men kl 23 så ska jag se på Sex and the city, det vet han. Annars blir jag sur.

Nu ska jag hoppa in i duschen. Frida håller på med en ny header till mig, äntligen!! Jag vill bara att den ska bli färdig så jag får se resultatet. Tack Frida!

Godnatt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0