Problem

Publicerat: 2010-06-06 Kl: 19:32:33 | I kategori: Min vardag


Stackars min liten, dessa utslag alltså. Jag tror att dom gör ont, det verkar störa henne iallafall. Imorse var hon gnällig, men på dagen och eftermiddagen har det varit bättre :)

Åkte ner en sväng på Apoteket för att köpa Hydrokortison salva till henne, så det ska jag smörja på ikväll efter att hon har fått bada. Man ska smörja på det morgon och kväll då, men inte över 1 vecka. Så vi får se om det ger någon effekt :) Hoppas det! Ska till BVC på onsdag, så vi får se vad Christina säger då!

Snart ska lillan äta gröt, har ju köpt banangröt att testa med istället för havregröten som inte var någon hit. Men banangröten verkar hon gilla iallafall. Sedan blir det ett bad och sedan sängen. Jag ska städa och diska.. Har varit helt slut idag, drömt en massa skumma drömmar hela natten. 

Skriver mer när liten har somnat.

Hoppas ni har haft en bra dag :-)


Kommentarer
Postat av: SVENSKK

Jag tycker jag har bläddrat igenom varenda månad och varenda inlägg men jag hittar inte en enda bild på din mage under graviditeten. Stämmer detta eller är det jag som kollat fel? :P Skulle vara så kul att se lite bilder! :D

2010-06-06 @ 19:48:26
URL: http://SVENSKK.SE/
Postat av: linnéa

Haha, alltså jag måste fråga en fråga som jag går runt o tänker på ibland... Nu när du fött barn, ser din kropp likadan ut som den gjorde innan då???

2010-06-06 @ 21:26:09
URL: http://lforsberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0