Sent inlägg

Publicerat: 2010-07-22 Kl: 01:02:06 | I kategori: Bilder


Jag är uppe sent idag ;) Busig jag är! HIHI. Hahah..

Idag har vi inte gjort ett vettigt ting. Jag fick sovmorgon till 12 för Danne var med Haylee, lovely! Så jävla välbehövligt var det iallafall. Sedan klev jag upp, segade litegrann och åt upp en hel kexchoklad :) Jag måste sluta trycka i mig godis på nätterna. Jag vaknar ju på natten, några gånger, plus när jag vaknar och matar lillan. Då bara panik trycker jag i mig det som finns i närheten.. Suget är så fruktansvärt starkt efter något sött att stoppa i munnen, helst choklad då. Jag har fått det av mamma tror jag, hon kan göra samma sak och har alltid varit så. Man hittar hon halvvaken i köket där hon sitter och trycker i sig mackor och dricker kaffe, hahaha! Ja herregud :)

När Haylee hade fått gröt och päronpuré så fick hon sin dagliga morgon-tvätt, sedan klädde vi på oss och for ner på stan och uträttade några ärenden. Ja, incidenten med varorna som jag så vackert glömde på ICA vet ni ju redan om... Idiot jag är. Det är inte första gången heller, jag har gjort sådär säkert 19 gånger sedan jag fick lillan. Åkte iallafall ner och hämtade dom!

När vi kom hem så lagade jag mat medans lillan vilade. Hon vilade jättelänge, säkert i 2 timmar. Stackarn, hon är så trött för den där jävla tanden som inte verkar komma men som ändå är där och stör. Värmen plågar henne, hon svettas så in i h-vete mest hela tiden, värst är det när hon äter (välling och ersättning) och under natten. Vi har fönstren öppna och så har vi köpt en kalluftsfläkt som vi har på, men det hjälper inte mycket.. Stackars mammas älskling! Jag kan inte heller sova när det är så jävla varmt här inne, jag vill bara sparka Danne ur sängen för att han är så varm :P

På kvällen tog jag och min dotter en långpromenad runt i Granloholm i det sköna vädret. Hur mysigt som helst var det! Vi var ute och gick säkert i två timmar, haha. Jag ska börja göra det varje kväll (nästan) så att fettet på magen försvinner! Bort ska det iallafall. Ska önska mig ett träningskort i födelsedagspresent..

Nu ska jag sova. Lillan sover sedan länge, hon somnade som vanligt i min famn efter att hon druckit sin välling :-) Det är så mysigt, varenda kväll gör vi så. Jag älskar det! Hon har ju alltid somnat själv och kan fortfarande göra det utan problem. Det är jag som vill hålla henne i famnen tills hon somnar, och sedan sitta så med henne tills hon sover djupt, och gärna lite längre. För jag tänker att tiden går så fort, hon är redan ett halvt år gammal. För fyra månader sedan gjorde man inget annat än att bära henne, och nu är mamma inget spännande längre utan andra saker lockar och drar. Tids nog så kommer det inte gå att hon somnar i min famn, därför passar jag på så länge det går. Mammas älskling. Tiden går alldeles för fort :-(

Imorgon har jag tvättstuga och sedan ska jag iväg och kolla på en lägenhet. Så får vi se hur den är då.

Kram på er.

HÄR EVELINA ÄR DIN JÄVLA BILDBOMB SOM DU TJATAR OM ;)


Haylee och Thelise i Haylees vagn, några månader sen :) Småtjejerna mina.


Dem igen :) Älskar er!


Haylee äter melon i min fasters vackra trädgård


Thelise muckar gräl med Haylee. Haylee i underläge :-( Kom igen gumman!!


Kapten-Haylee kör båt på Kubenbadet


Nu sover jag såhär, mamma. Godnatt!


Haylee känner på vattnet med pappsen :-) (det var inte kallt)


Haylee väntar otåligt på att få dra upp en stor abborre ;)


Jag och lillan min. Du är det vackraste jag har, dreggelmaja :-)


Wzup ma'?


Min badtjej! Hur fin är inte denhär bilden!? Du är så vaaaacker :D














Kommentarer
Postat av: evelina

men dom där bilderna har jag ju sett :'( KAN DU RINGA MIG! Jag vill höra skvalleriiii

2010-07-22 @ 11:48:44
URL: http://evelinapersson.blogg.se/
Postat av: jennifer

äntligen lite att läsa :D haylee är så otroligt fin! jag blir knäpp på den lilla tjejen. tänk när min dotter kommer till världen. :D då är ju haylee stor tjej så det ska bli kul att se hur hon reagerar på en liten bebis då. :D Puss!

2010-07-22 @ 12:10:01
URL: http://jenniferlodin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0