Panik-tvätt

Publicerat: 2010-07-05 Kl: 20:17:39 | I kategori: Min vardag


Idag har vi varit på Kubenbadet :-) Precis när vi kom dit så försvann alla molnen, woho! Jag som inte tänkte åka dit först för att jag såg en massa hemska moln på himlen.. Men varmt var det ju iallafall. Min Danne kom även dit efter en stund! Det tyckte jag och Haylee var roligt :-)

Vi åtke hem vid 15.30, då jag åkte hem och lämnade grejorna medans Danne och Haylee gick och köpte någonting på någon fiskeaffär. Daniel har nämligen blivit fiskegalen, han bara pratar om att fiska hela tiden. Idag fick han ett skitbra fiskespö av min pappa, så jäkla snällt! :-)

När jag kom hem så kände jag bara att jag var tvungen att tvätta, vi har såååååååååå mycket tvätt så att jag spyr när jag ser tvättkorgen(tvättkorgARNA...) så jag var absolut tvungen att tvätta. Eftersom en timme redan hade gått av tvättiden som är 3 timmar lång, så tvättade jag bara det absolut nödvändigaste. Som handdukar, Haylees kläder såklart, och sängkläder. Hoppas att det finns någon tid imorgon så att jag kan få tvätta klart allt, och inte ha en massa äcklig tvätt som ligger och är äcklig.

Nu ska Danne åka med sin lillebror och fiska. Haylee somnade medans Danne läste en godnattsaga för henne. Så nu ska jag städa. Jag måste, såhär är det nog olagligt att bo. Jag vill kräkas på allt, uuuh.

Undrar om det är något bra på TV ikväll då? På min ensamma evening ;-) Nä, det skiter jag i. Jag ska läsa Breaking Dawn istället! Bra planerad kväll.

Nu måste jag sätta fart. Kram på er.


Lillan


Kommentarer
Postat av: evelina

Hon ska få ett eget inlägg om dopet for helvete!!!!! Men det kommer, vill först ha bilden på hon o mig som sandra knäppte!!!

2010-07-06 @ 00:39:16
URL: http://evelinapersson.blogg.se/
Postat av: jennifer

söta unge! jag vill bara klämma på henne! hon är så fantastiskt fin alltså! söt jävel! :)<3

2010-07-06 @ 10:43:49
URL: http://jenniferlodin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0