Nu kära vänner (LÅNGT INLÄGG)

Publicerat: 2010-07-05 Kl: 01:00:41 | I kategori: Min vardag


Nu ska ni få en riktig uppdatering! Jag har inte haft varken tid, lust eller ork till att blogga de senaste dagarna.

Igår var det som sagt Haylees dop. Helt underbart dop och hon var så fin i sin dopklänning :-) Hon var så himla trött pga värmen, så hon var lite grinig under dopet. Synd tycker jag, då hon nästan aldrig gnäller! Bara när hon är trött eller hungrig, i detta fall både och. Dåligt planerat av mig, kan jag tänka såhär i efterhand.

Allt gick iallafall bra. Förutom att Danne sa lite fel när prästen frågade "Vad har ni gett ert barn för namn?" eller vad han sa, då är det ju meningen att man ska svara alla förnamnen. Men det hade Danne glömt bort, så han sa hennes båda efternamn också, hehe. Men det gjorde ju inget! Det var så stressigt med allt, om jag hade varit den som skulle säga namnen så hade jag säkert sagt fel och börjat skaka, hahaha.. Och att hon var lite gnällig gjorde inte saken bättre, det kändes lite stressande faktiskt. Evelina räddade iallafall situationen lite genom att springa och hämta en av Thelises leksaker, Haylees favorit som hon alltid får låna av Thelise när vi är med dem!

Dopfikat var också lyckat. Det blev lite strul med fika faten och tårtfaten, personalen hade gett mig fel så bruden som skulle gifta sig hade inga, men det löste sig iallafall. Jag fikade nästan inget, kände mig så stressad. Fick springa ner och göra iordning välling åt Haylee. Sedan skulle jag ta av henne dopklänningen, byta blöja och sätta på nya kläder. Så gästerna fick underhålla sig själva ett tag ;)

Haylee fick underbart fina presenter! Tack så mycket allihopa. Den bästa (tycker jag :P) presenten fick vi ju av min mormor, vilket var bilderna som vi tog till tidningen. SÅÅÅÅ fina bilder på Haylee så att jag dog när jag såg dom! Vilken himla vacker bebis vi har alltså. Helt sjukt vacker! Men jag älskade allt hon fick. Jag ångrar att jag inte skrev upp vad som var från vem, för det har jag ju glömt bort. Det glömde jag ju redan efter en timme, hahah. Men vissa saker minns jag!


Bilderna från Lenár Bild och blombukett - från mormor och min moster Tova med familj.
Små "burkar" som det står "Min första lock" och "Min första tand" - från Vilma
En fotoram "Mitt första år" - från hennes fadder Evelina och hennes familj
En fotoram som det står princess - från Evelinas mamma Lena
Fotoram med stjärnor - från Sandra och Jasmine
Halsband med hjärta - från Zofie och Pernilla
Pengar - från Haylees morfar och min farbror
Fotlänk - från hennes faster Gladys
Halsband som det står Haylee - från farbror Renzo
Halsband och fotoram - från fadder Jocke, Carin och Jessica
Fotoram - från Ideal och Pato
Fotoalbum - från farmor Lucy
Hörselkåpor - från farbror Juan
Två pyjamaser - från Kennedy och Rich
Klänning, tights och boken "Emma tvärtemot" (haha!) - från min faster Camilla med familj
Adidas skor - från Richard och Sara
Fotoalbum - från farbror Alex, Victoria och kusinen Nana
Sängmobil och babysimkurs (!:D) - från faster Erika, Clint och kusin Keilie

Nu kommer jag tyvärr inte ihåg något mer, och jag orkar inte gå och titta i påsen med presenterna just nu heller.. Förlåt om jag har glömt någon, men jag skriver upp resten imorgon! Måste ändå ha dem och skicka tackkort sen ju :-)



Idag så vaknade vi tidigt. Haylee somnade redan klockan 18.30 igår, hon var helt slut efter en lång och jobbig dag. Så sov hon skönt hela natten, lovely. Inte vaknade hon heller förrän typ klockan 10 imorse, haha! Hur trött är man inte då? Självklart vaknade hon och åt.

Danne vaknade när jag klev upp med Haylee, och då bestämde vi oss för att vi skulle åka till Sidsjön och fiska! Så vi packade en väska med fika och grejor. Sedan tog det ett tag innan vi gav oss iväg, men vi kom iväg iallafall. Danne fick åka och köpa mask som han skulle ha, och så köpte han även ett metspö till William. Evelina, William och Thelise följde också med upp! Det var jättetrevligt, vi levde friluftsliv idag ;-)

Jag och Danne har fan gått benen av oss idag! Vi gick hemifrån Granloholm till Nacksta. Vidare till Sallyhill, sedan upp till Sidsjön. Sedan gick vi från Sidsjön ner till stan. Gud! Jag är helt slut i benen nu, ska aldrig mer gå tror jag. Har haft sandaler på fötterna, så de är ganska möra nu kan man säga.

På vägen hem från Sidsjön så bestämde jag och Daniel oss för att vi skulle gå på Eclipse på kvällen. Kunde inte gå på premiären eftersom Haylee hade vaccinerats samma dag och hade hög feber och mådde inget vidare. Så vi ringde till Dannes lillebror Renzo och frågade om han kunde vara barnvakt i ett par timmar, och det kunde han. Jag var jättenervös för att lämna bort henne, det kändes såå konstigt. Men när vi väl hade kommit ut, efter ett x antal sms till Renzo med hänvisningar om hur han skulle göra ifall det eller det skulle inträffa, samt ett par "Går det bra?"-sms.. Haha. Allt gick såklart bra, hon sov största delen av tiden.

Filmen var GRYM. Fan, vilken sjuuuuuuuuukt bra film!!! Jag satt och nöp Danne i armen hela tiden för den var så underbar, mystiskt, spännande, dramatisk. ALLT som jag hade förväntat mig - och lite till. Nu kan jag äntligen börja läsa 4e boken. Det ser jag verkligen fram emot.. Vet redan vad som händer men ändå ;)

Nu ska jag gå och lägga mig, är sjukt trött. Kände bara att ni ville läsa en hel bok först ;-) Gud, vad mycket text.. Förlåt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0