Nä men nu tror jag väl..

Publicerat: 2010-07-15 Kl: 21:19:26 | I kategori: Min vardag


Jag är trött, hela tiden är jag trött. Det går ALDRIG över! :-( Buhuuu. Jag vill bara sova, sova och sova. Men det kan man ju inte göra hela tiden. Imorse klev Danne upp med Haylee iallafall så att jag fick sova vidare, helt lovely. Hon bestämde sig för att kliva upp runt 7-snåret. Nej tack :-) Haha.

Jag hade tvättstugan vid 11, så då var det bara att kliva upp ifall man ville ha några rena kläder - och det vill man ju. Så jag skyndade mig (hur man nu kan skynda sig att tvätta) att fixa tvätten, sedan åkte vi upp till Sidsjön! Danne har blivit galen i att fiska. Hela tiden ska det fiskas! Men det är härligt.. Så vi fixade lite fika och for upp dit. Lillan sov nästan hela tiden, hade liggvagnen så hon sov som en gud. Mysigt för henne! Jag frös bara jag, låg under filten och solade ansiktet, haha. Så for vi hem vid 19 tiden..

Danne är och spelar fotboll och lillan sover. Ska gå ner och fixa tvätten som jag inte hann vika förut, får sån ångest när jag inte viker tvätten. I vanliga fall gör jag allt nere i tvättstugan, stryker, manglar, lägger i högar och sorterar innan jag packar ner det. Så ligger allt som ska ligga tillsammans på samma ställe, så slipper jag sortera sen när det ska in i skåpen. Men nu måste jag fixa allt det hemma.. Åhhhh. Jag som är så trött. Men om jag inte ordnar det så kommer jag inte att kunna sova!

Så jag ska väl sätta fart innan Danne kommer hem. Känner mig på fixa-humör, men samtidigt tar tröttheten över. Jag som vill läsa, men då kommer ögonen att åka ihop som två magneter som dras till varandra, japp.

Godnatt!


Ewe och Haylee på dopet! Snygg min av lillan ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0