Helgen

Publicerat: 2010-07-18 Kl: 23:30:28 | I kategori: Bilder


Jag är ledsen för glesa uppdateringar den senaste tiden, men jag - som de flesta andra - har verkligen ingen lust till att sitta vid datorn när det är så varmt och fint ute :) Det är så varmt inomhus hela tiden så jag orkar inte sitta vid denhär varma datorn så att jag svettas ännu mer.

Helgen har varit underbar, bästa helgen på jättelänge:

I fredags, vad gjorde vi i fredags? Hm.. Ja, vad fan gjorde vi? Jag TROR att vi var i Sidsjön, ja det var vi. Jag, Danne och Haylee, samt Dannes syster och hennes dotter. Danne fiskade och vi låg och solade, lillan sov mest. Men jag frös så förbannat för att det blåste så hemskt, så jag la mig under filten och solade bara ansiktet ;) På kvällen kom Evelina hit och hämtade en sak till Thelise!

Igår så vaknade vi tidigt, och Danne tyckte att vi skulle åka till Sidsjön idag igen. Han har ju som sagt fått någon slags fiskemani den karln. Det var så himla fint väder så vi åkte dit. Jag såg en del oroväckande moln, och när det är moln på himlen så vill jag inte bada eller sola! Då kan man göra nåt annat. Jag hatar moln, men de försvann eller blåste åt andra hållet till slut. Så vi låg där på en brygga och hade hur mysigt som helst, bara vi tre :-) Haylee njöt för fulla muggar, hon fick ligga utan blöja och lufta sig i vinden, och så låg hon bara där och gosade. Jag solade, och jag fick massa färg. Jag fiskade också! Woho. Jag som inte brukar fiska.. Fick 4 abborrar, Danne fick kanske 10 st.. Jag fick två mörtar också, men dom var inget att ha sa Danne och slängde dom i vattnet igen. Men ändå, jag var grym :)

Idag så åkte vi till min mormor och hälsade på henne, hon har varit i Stockholm ett tag så det var roligt att träffa henne :) Sedan tog vi en promenad med Evelina, William och Thelise. Sedan hem till henne :)

Nu ska jag hoppa in i duschen. Lee-lee sover sedan länge, hon var jättetrött. Hon fick en stor portion gröt innan hon skulle sova, så vi får se hur länge hon håller sig på den under natten! 

Godnatt kära läsare :)


Haylee: Jag tar en melon, tack!


Jag försöker ladda upp bilder, men det gåååår inte! Jag blir fan...
(Så kom denna upp, haha)

Mamma och lillan plaskar i badkaret :-)


Jag lovar en bildbomb imorgon gott folk. Kika in här då! Kram på er.



Kommentarer
Postat av: evelina

Vart är bild bomben du så vackert utlovat?

2010-07-20 @ 21:49:10
Postat av: evelina

Vart är bild bomben du så vackert utlovat?

2010-07-20 @ 21:50:16
Postat av: evelina

Vart är bild bomben du så vackert utlovat?

2010-07-20 @ 21:50:28
Postat av: evelina

Vart är bild bomben du så vackert utlovat?

2010-07-20 @ 21:50:34
Postat av: evelina

Vart är bild bomben du så vackert utlovat?

2010-07-20 @ 21:50:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0