Cribs

Publicerat: 2010-07-25 Kl: 17:43:54 | I kategori: Min vardag


Idag och igår har det varit Cribs weekend break på MTV hela dagen! Jag älskar det, jag blir så satans avundsjuk att jag bara vill hoppa ut genom fönstret!!! VARFÖR KAN INTE JAG FÅ VARA EN KÄNDIS OCH BO SÅDÄR? Eller iallafall vara rik som ett troll, och bo sådär ändå. Känd skulle jag inte vilja vara om jag fick välja, men nu är jag ju det ändå ;-)

Sean Kingston är det just nu, vilket jävla hus. 50 Cent imorse och hans hus var det värsta jag har sett i mitt liv! Så sjukt stort och fint och lyxigt. Åh. Nej, nu ska jag sluta.

Idag har vi inte gjort någonting förutom att mysa, vad finns det att göra i detta väder liksom? Haylee sov dåligt inatt så jag ville bara grina när hon vaknade imorse, mina ögon blödde kändes det som. Men efter lite gos i sängen så somnade hon om med mig i en timme, så man får vara glad för det. Ikväll blir det en tidig kväll, fast så säger jag ju varje kväll och när kvällen väl kommer och lillan sover så hittar jag en miljon saker att göra. Igår sorterade jag 300 foton och satte in dom i album.

Ikväll har jag tvättstugan, skönt! Jag gillar att tvätta, det är roligt tycker jag. Haha. Eller inte själva tvättandet, men när kläderna är rena och man får vika och sortera och stryka och mangla, det älskar jag.
Haylee fick pasta och grönsaker till middag, och i barnmatsburkar från 6 månader så är det oftast lite bitar i. Jag har aldrig gett henne det förut. Iallafalll - det var pastabitar i, och hon såg så himla äcklad ut från början. Sedan gick det ganska bra och hon tuggade i sig en massa tuggor. Men sedan satte hon i halsen och jag fick panik! GUD vad hemskt, jag visste inte vad jag skulle göra. Men sedan klappade jag henne lite på ryggen och när jag såg att det höll på att släppa så fick hon dricka vatten och då blev det bra igen. Men fyfan vad hemskt det var :-( Mammas liten!

Måste göra streck för att göra en radbrytning, idiot Google Chrome drar automatiskt tillbaka dom så att texten sitter ihop när jag uppdaterar. Måste försöka fixa det, sjukt irriterande är det.

Kommentarer
Postat av: evelina

Du kanske ska mosa bitarna innan hon har fått tänder,det är inte så lätt att tugga med tandkött kan jag tänka mig ;-)

2010-07-25 @ 21:16:08
URL: http://evelinapersson.blogg.se/
Postat av: evelina

Du kanske ska mosa bitarna innan hon har fått tänder,det är inte så lätt att tugga med tandkött kan jag tänka mig ;-)

2010-07-25 @ 21:16:44
URL: http://evelinapersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0