2010-07-03 - Haylees dopdag!

Publicerat: 2010-07-03 Kl: 20:19:17 | I kategori: Min vardag


En dag att minnas föralltid :-)

Dopet gick jättebra! En del småmissar här och där och en trött liten tjej som inte hade så stor lust att bli döpt, haha. Men det gick bra :-) Min Haylee var så vacker i sin fina dopklänning, som har gått i arv! Hennes äldsta kusin Isabelle, hade den först. Sedan hade hennes yngsta kusin Keilie den också när hon döptes, och nu var det lilla Haylees tur! Egentligen skulle hon ju ha haft samma klänning som jag och mina kusiner har haft, men det rosa fodret som ska vara i den saknades, min faster hittade bara de blå som killarna har haft. Synd! Men det gick bra ändå.

Vädret var sjukligt varmt, men det var skönt! Hoppas det blir så varmt imorgon, då kanske man kan dra och bada? Hoppas det.

Jag kommer att lägga in en massa bilder här på bloggen ikväll från dopet. Jag väntar på att få en massa bilder skickade till mig från andras kameror också, jag vet inte, men den som knäppte korten med min kamera har tagit bort blixten och då blir bilderna inte lika bra! Sämst.. Aja.

Hörs sen! Jag måste laga något att äta innan jag dör..

Tack till alla som kom och firade Haylees dop med oss idag! Tack för alla fina presenter hon fick. Och tack till hennes faddrar: Evelina Persson, Joakim Gissberg, Gladys Valderrama och Renzo Valderrama!

Kommentarer
Postat av: Zabine

hehe jasså? tycker du? Ja de va ju endå 7 årsen jag bodde i sundsvall så ja antar att rösten kan förändras en del.. haha :) Hur mår du? Hur mår ni? Vad fin hon är haylee, Kram på dig!

2010-07-04 @ 11:17:09
URL: http://wildasmami.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0