Statistik

Publicerat: 2010-01-21 Kl: 01:09:52 | I kategori: Min vardag


Herregud vad min statistik har ökat... Sedan jag fick barn har den skjutit i höjden alltså. Folk är nyfikna I guess.. :-) Men det får ni vara, mig kvittar det.

Jag och Haylee sov bra hela natten, från och till som vanligt. Hon somnar ju om direkt efter att hon har fått mat och rapat, men för mamsen tar det ett tag att komma till ro igen efter att ha kämpat med att hålla ögonen öppna. Så imorse tog Dannes syster henne i nån timme så fick jag sova en stund på morgonkvisten :-) Min lilla älskling vaknar alltid kring 08 på morgonen och vill vara vaken i ett par timmar... Då är jag trött kan jag tala om! Men det kan inte hjälpas det. Vill lillan vara vaken så är hon vaken ;-) Nu sover hon dock.. Mysigt ser det ut.

Idag har vi inte gjort någonting speciellt överhuvudtaget. Bara varit hemma. Jag har haft så himla ont i huvudet så jag har inte haft ork till att göra någonting särskilt. Vi fick besök av Alex, Victoria & Nathalie :-) Första gången de träffar lilla Haylee för att de har varit sjuka alla tre.. Sedan skulle det gå ett par dagar efter att dem hade varit sjuka så att Haylee inte skulle bli smittad. Så idag kom de och hälsade på henne! Trevligt trevligt.

Nu ska jag lägga mig och försöka sova medans baby sover. Mami är helt slutkörd.. :-) Jag måste gå och tvätta ansiktet först dock, men jag får panik över att lämna henne själv här inne! Toaletten är bara 1 meter bort så jag hör ju direkt om hon skulle vakna, men ändå... Kanske lite överbeskyddande men vad fan. Hon är mitt allt, jag är orolig över minsta lilla sak. Så är det bara, vad ska jag göra åt det liksom? Jag är rädd att någonting dåligt ska hända henne, då vet jag inte vad jag skulle göra med mig själv. Fy, hemska tanke. 

Nej. Nu ska jag titta på Paradise Hotel och sova. 
God natt



nyvaken trött haylee och jag. 

 
arg liten tjej och pappa :)


Kommentarer
Postat av: madde

hihi sådär orolig är alla mammor från början! MEN de blir bättre! Visst är jag lite nojjig över saker nu ochså! MEN inte som jag var från början! :D Sen med tiden märker man att dom är tåligare än vad man tror :)

2010-01-21 @ 11:00:41
URL: http://madeleinesophie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0