Paradise Hotel

Publicerat: 2010-01-19 Kl: 23:07:24 | I kategori: Min vardag


Passar på att uppdatera lite nu medans lillan ligger och sover :-) Hon har somnat i sin mysiga babysitter, hehe. Gullungen min.

Idag har varit en ganska bra dag. Vi håller på att sakna ihjäl oss efter Daniel, men snart träffas vi igen. Haylee vill ligga på hans bröstkorg och sova, det älskar hon. Danne är mycket varmare i kroppen än vad jag är, så det kanske är därför det blir mysigare att ligga hos honom. Men snart baby så får du mysa med pappa.

Sandra kom och hälsade på oss förut på eftermiddagen. Trevligt med lite besök! Haylee sov nästan hela tiden, som hon alltid gör när det är folk där och hälsar på. Sedan åkte hon med 19.30 bussen hem och jag väntade på att Jocke och Carin skulle komma och hämta Ella. Jag var tvungen att lämna bort henne på grund av min dotter. Ella är van att hon fick hoppa upp i spjälsängen och ligga ovanpå vagnen och sådära. Det var mitt fel att jag inte tog ner henne innan bebisen föddes, så det är klart att stackarn blev förvirrad när hon helt plötsligt fick skäll för att hon gjorde som hon alltid brukar göra. Så jag uppskattar jättemycket att dom tar hand om henne. Där nere vet jag att hon får kärlek och personer som leker och myser med henne. Jag hade inte riktigt tid med det sedan Haylee föddes. Så att gå från att vara hela hela tiden med kissen, hon sov med mig i sängen hela nätterna och jag myste alltid med henne - till att inte ens ha tid att klappa stackaren, det var ju inte bra för henne alls! Så det känns som att jag gjorde det rätta. Plus att vi bor grannar också, så jag kan gå ner dit när jag vill och hälsa på henne. Så det känns jättebra också!

Efter att Jocke, Jessica & Carin hade varit där så packade jag ihop mina och Haylees saker, sedan åkte vi hem till Gladys. Vi ska sova här inatt, på grund av lite olika orsaker. Så nu har vi suttit och tittat på Paradise Hotel och tagit det lugnt.

Nu ska jag och Haylee cama lite med hennes pappa, sedan ska vi nog hoppa i sängen.
Sov gott



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0