Nu är vi framme!

Publicerat: 2010-01-23 Kl: 01:49:33 | I kategori: Haylee 0-3 månader


Klockan är halv 2 på natten, jag är helt dödstrött men jag har inte somnat ännu. Vill ju passa på att umgås med min älskling medan jag är här. Men jag ska strax lägga mig och sova en stund. Haylee somnade med Danne förut så nu sover hon som en stock, hur djupt som helst också. Skönt för henne, lillhjärtat.

Resan gick hur bra som helst iallafall. Vi var lite sena till tåget så det stod inne när vi kom dit, men vi hann ju iallafall. Gladys hjälpte mig med alla grejer - vi skulle upp med vagnen, fälla ihop den, få in den i det lilla utrymmet där den kan stå, sedan var det alla väskor som skulle med, Haylee i bilbarnstolen skulle med, min laptop skulle med. Sedan skulle Isabelle och Gladys ge puss och kram och säga hejdå och så, men allt gick bra. Fast utan deras hjälp hade det aldrig gått. Haylee sov redan när vi åkte bilen ner till tågstationen, så fortsatt hon att sova efter vi hade klivit på tåget också... Hon fortsatt att sova och sova, så ville jag inte väcka henne men jag behövde ju ta av henne overallen, men som tur var vaknade hon inte av det. Så sov hon vidare i ungefär en och en halv timme, sedan vaknade hon och blev helt hysterisk för hon var så hungrig stackarn. Så jag blev lite smått panikslagen när hon väckte alla som låg och sov, och folk glodde som att dom trodde att jag gjorde illa henne eller någonting. Så det var lite komplicerat att göra iordning mat med en hand medans jag skulle försöka lugna ner en ilsken bebis med den andra handen, hehe. Men det gick - och tillslut så fick min lilla älskling sin mat, och somnade sedan om igen.

Danne mötte oss på tågstationen, jag hade beordrat honom att han måste stå vid våran vagn och kliva på tåget så fort det rullade in på perrongen. Sagt och gjort, han stod där och hoppade på och bar ut vagnen och väskorna medans jag tog baby. Så vaknade hon på en gång när hon hörde pappas röst. Så har dom myst hela kvällen, tills hon somnade på hans bröst som hon alltid gör när han lägger henne dit. Så mysigt! Våran lilla älskling, som egentligen var beräknad idag, 23 januari. Fy, tänk om jag inte hade fått henne än och hade förlossningen framför mig. Vill inte ens tänka på det! Usch, vad hemskt. Känns konstigt att tänka tanken "om hon inte var född än". Det känns ju så naturligt, som att hon alltid har funnits här. Vad skulle vi göra utan henne? Sova, förmodligen. Hehe.

Nu ska jag lägga mig och sova. Sov nästan ingenting inatt förutom 3 timmar idag på förmiddagen. Men inatt kommer jag att få sova eftersom jag har Danne här nu. Då kliver han upp med henne istället. Fast jag kommer nog att vakna ändå, jag är ju så van att vakna när jag hör att hon gör det.

Idag tappade hon navelsträngen förresten! Hihi. Mammas stortjej.

Ha en trevlig helg.


Mammas tröttis ♥


Kommentarer
Postat av: madde

Kolla din facebook har gett dig lite tips angående mat :) kram på er

2010-01-23 @ 17:36:09
URL: http://madeleinesophie.blogg.se/
Postat av: sigrid

herregud, hon ser ut som en liten docka :D så himla fin!

2010-01-25 @ 09:49:15
URL: http://sigrid.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0