BRRR

Publicerat: 2010-01-04 Kl: 11:13:03 | I kategori: Min vardag


Godmorgon!

Jag förstår inte hur kallt det kan vara inne i ett rum? Håller på att frysa ihjäl.. Idag ska jag köpa värmeljus, annars kommer jag att dö inom en snar framtid. Fast min älskling kommer ju hem ikväll så han får väl värma mig, hihi. Hoppas att han inte glömmer min tröja bara... Men det kommer han garanterat att göra om jag känner honom rätt :)

Imorse vaknade jag klockan 9.15 av att jag hade jätteont i magen, och sedan dess har jag inte kunnat somna om. Har iallafall ätit frukost nu och så ska jag göra mig iordning. Ska träffa Sandra och Anders nere på stan, sedan ska jag och Sandra åka ut till min lägenhet i Bredsand och hämta lite post :) och hyresavin, hyran måste ju betalas.. Mami ringde nu på morgonen också och ville att jag skulle ta med mig lite brev till henne, något viktigt var det. Stackars henne, hon har varit hos läkaren idag och hon har en kraftig öroninflammation + sprucken trumhinna. Men nu hade hon iallafall fått medicin så det var ju tur, hoppas att hon blir bättre! Min lilla mami :)

Nej, inte har jag tid med detta inte. Ella är trött och undrar varför jag är vaken nu? Vi brukar ju sova denhär tiden, haha. Jag vaknade av att hon satt och tittade på mig på fönsterbrädan, sedan kom hon och kröp ner under täcket med sin pemmen! Älskade kisse.

Ha en bra dag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0