Birsta

Publicerat: 2010-01-08 Kl: 22:45:58 | I kategori: Min vardag


Idag har det varit en skön och slapp dag :) Man orkar inte göra så mycket när det är så himla kallt ute hela tiden.. Vi klev iallafall upp tidigt, käkade frukost och spelade Mario. Vi tog det bara lugnt helt enkelt i ett par timmar, innan det var dags att åka och uträtta lite ärenden inne i stan och bege oss mot Birsta. Inte Birsta City dock, utan alla andra affärer runtomkring haha. Mediamarkt, Siba, Rusta, Clas Ohlsson, Barnens Hus - ja ni förstår.

Efter att vi kommit hem från Birsta och kylan så spelade vi lite mer Mario och jag la mig och vilade. Var så himla trött alltså... Men nu har min älskling somnat här bredvid mig. Mys.. :) Ella ligger brevid och sover också. Hon har börjat gilla Danne mer än mig den lilla djäveln! Haha. Hon ska ligga ovanpå honom hela tiden och vara i ansiktet och på bröstkorgen och överallt. Men på nätterna blir han less på henne och då kommer hon till mig istället ;) Haha.

Imorgon blir en riktigt jobbig dag :/ Orkar inte det känner jag.. Vi får se om jag ens orkar gå utanför dörren imorgon. Annars stannar jag bara inne och ligger i sängen och läser Eclipse och deppar. Det får man göra ibland, eller hur?

Nu ska jag gå ner och ta någonting att äta. Vet dock inte hur det ska gå till utan att jag väcker både katt och pojkvän? Jag får väl ta till mina smygarknep ;-)

Ha en trevlig helg.


Kommentarer
Postat av: Julia

Hej Emma! :) Såg att du skulle bli mamma. Grattis! :) Hoppas de kommer gå jättebra. :) Kram

2010-01-10 @ 19:25:21
URL: http://jtn.blogg.se/
Postat av: familjebloggarna.se

Hejsan! Har mailat dig ang. madebyT tävlingen, men ej fått något svar.



Hör av dig till mig på den här mailen!



Mvh Emilie / Familjebloggarna.se

2010-01-14 @ 14:53:48
URL: http://familjebloggarna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0