Back in Sundsvall

Publicerat: 2010-01-26 Kl: 01:21:58 | I kategori: Min vardag


Nu är vi hemma i Sundsvall igen. Väldigt jobbigt att åka ifrån Danne såklart, lika jobbigt varje gång :( Men vad ska man göra? Jag måste fixa en massa papper till Skatteverket angående Haylee och så måste vi på BVC och allt sånt, så vi kunde inte stanna längre, tyvärr. Men vi ses ju igen på fredag, det går fort! Saknar honom redan dock. Haylee som sovit mellan oss varje natt, nu får hon nöja sig med att sova bredvid mami :-) Men det går nog bra det med.

Resan hem gick bra iallafall. Det blev lite stressigt när vi skulle kliva på tåget, vi fick inte riktigt ihop vagnen när vi skulle fälla ihop den, och så skulle tåget åka så Danne var tvungen att hoppa av så jag fick fixa allting själv haha. Men man är väl superwoman ;-) Jag fixar allt! Hahaha. Nej då, men det gick bra iallafall. Sedan gick vi och satte oss på våra platser och Haylee somnade så fort tåget började åka. Sedan fortsatt hon att sova i ungefär en timme innan hon vaknade och ville ha mat. Denna gången var jag beredd och hade redan gjort iordning maten så fort jag hörde att hon började vakna lite smått, så att jag inte skulle behöva fixa med det medans hon låg och skrek. Så vi slapp gråten denna gång! Efter maten så somnade hon om direkt, mammas lilltjej. Hon är sjuk också stackarn.. 15 dagar gammal och redan sjuk, mamma upp i dagen? Dåligt immunförsvar.. Nej men det är inte så lätt att födas i januari med alla människor som är sjuka och denna kyla är ju galen. Så nu är både Haylee och jag förkylda. Jag får panik i hjärtat när jag hör henne andas, lillgumman :-( Hon är helt raspig i bröstet och mellan varven snorig i näsan låter det som. Så det går inte alltid så bra när hon vill ha nappen, för om man inte kan andas samtidigt så blir det inte så lätt. Stackarn. Men jag ska prova med nässugen innan vi lägger oss hade jag tänkt. Hoppas att det fungerar bra! Det känns som att hon har så liten näsa så det kommer inte fungera, hahah. Men det är bara jag som inbillar mig, det vet jag.

Idag hade BVC ringt och lämnat ett meddelande, äntligen! När vi åkte från BB så sa dom att vi skulle få tidigt hembesök, alltså typ efter två dagar då vi hade kommit hem. Men dom ringde IDAG, 9 dagar senare? Så jag ska ringa upp dem imorgon, så ska vi dit :) Ska bli roligt att se hur mycket hon har gått upp! Jag tycker att hon ändras i sitt utseende för varje dag som går. Varje morgon när jag vaknar tycker jag att hon ser annorlunda ut. Nu idag när vi kom hem och träffade Dannes syster så påpekade hon också att hon tyckte att hon hade blivit mycket större på bara 3 dagar medans vi har varit borta. Jag tror att hon har gått upp ganska mycket. Herregud, snart är hon en 10 kilos bebis!! Haha.

Min Haylee har ju sovit halva dagen idag, haha. Hela resan och sedan efter vi kom hem så sov hon en bra stund, så nu är det inte sömn för mamma på ett par timmar iallafall. Skulle verkligen vilja sova alltså, har så ont i mitt huvud och kroppen sedan jag blivit förkyld! Hela mitt ansikte känns som det ska gå av på mitten. Hoppas inte att det blir värre under natten, då dör jag. Hur orkar man vara sjuk när man har en liten baby att ta hand om? Ensamstående föräldrar gör det bra alltså! Jag har en nyfunnen respekt för min mamma som varit själv med mig hela mitt liv. Från litet spädbarn till trotsig tonåring.

Jag hatar att jag missade Paradise Hotel idag!! Ahhh. Om Haylee inte har somnat innan 03:30 så kan jag ju se reprisen inatt, men jag hoppas att hon sover då. Jag orkar inte vara vaken så länge. Men det är ju lillan som är bossen här i hushållet nu, inte jag!

Nej, nu blir det till att läsa lite bloggar och gosa med min klarvakna nyfikna dotter. Godnatt


Här är min Haylee i magen, vecka 29. Man ser verkligen att det är samma person, hihi.
Lillnäsan och munnen! Att det skulle komma ut en riktig flicka var nog overkligt
för mig ända tills efter förlossningen.


Här är magen i vecka 35+5, nästan vecka 37 alltså...
Två veckor innan hon föddes ungefär. Inte så stor mage!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0