21 dagar kvar

Publicerat: 2010-01-02 Kl: 18:00:46 | I kategori: Min vardag


Ja nu börjar det närma sig, jävlar i min lilla låda :) Pemmen är nervöööös!! Men förväntansfull, såklart. Det blir bra när det är färdigt iaf.

De senaste dagarna har jag mest bara sovit och tagit det lugnt, man ska göra det har jag hört. Det är skönt men samtidigt blir man så rastlös... Men inatt storstädade jag mitt rum, så nu är det fint här inne! Städade i garderoberna, sorterade all min tvätt som jag just nu håller på att tvätta. Dammtorkade och skurade överallt. Duktig tjej jag :)

Allt som fattas nu är min underbara pojkvän. Saknar honom så att jag håller på att bli galen! LOVE KOM HEEEEM! Jag ska krama ihjäl honom när vi ses :-) Älskar dig amor. Du är det bästa i mitt liv. Snart förändras livet för oss två föralltid, det ska bli så underbart. 2010 blir vårat år, allting ska bli perfekt. Du och jag.

Nu ska jag springa till tvättis. Ni som vill ha lösenordet till min "hemliga" blogg kan lämna en kommentar med er bloggadress så ger jag er den, för jag tänker inte skriva ut lösen och användarnamnet här :)


Kommentarer
Postat av: ZOFFFFAN

PEMMEN, Zoffan vill!!!! TA MIGGGGG :D

2010-01-02 @ 22:50:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0