Tråkiga läsare har jag iaf!

Publicerat: 2010-02-18 Kl: 02:14:41 | I kategori: Bilder


Era tråkiga människor. Varför är ni så många som läser men ingen som kommenterar? Har ni inga synpunkter, frågor, funderingar eller tankar kring någonting eller? Ne, antar att ni inte har det. Men skulle det dyka upp en liten bubbla i ert huvud så är ni välkomna att ställa en fråga i kommentarsfältet så lovar jag att svara på den här i bloggen. Det är sjuuuukt tråkigt att blogga när man inte får NÅGON respons. Ibland får jag kommentarer men det är oftast från samma personer bara hela tiden. Inte för att jag klagar på det eller så. Men det är roligt att hitta nya, fräscha bloggar att läsa också. Så sätt fart nu.

Ikväll har det varit en aktiv kväll. Jag åkte ner på stan och mötte Sandra och Jasmine kl 17.30. Jag hade lite ärenden att göra, så vi gick på Bokia & Åhlens. Jag handlade bl.a. en "Mitt första år"- bok, Nalle Puh för 179:-, jättesöt och rolig att fylla i var den också. Gillar ju sånt jag. Sedan var jag ju på jakt efter ett fotoalbum, så vi gick till Åhlens där jag hittade en massa grejer. Mest Scrapbookingalbum, men då jag är lite rädd att jag ska bli missnöjd för att det blir fult så skippade jag det denna gång. Ska köpa ett litet sådant och prova mig lite smått fram först.

Efter det så följde Sandra med mig upp på två bleka där jag solade i 8 minuter. Eller jag betalade för 8 minuter, i ståsolarium alltså. Men efter en stund så tycker jag att det blir way to hot in there, så jag håller på att avlida och då stänger jag av skiten och går därifrån ;)

Just nu ligger lilla damen och sover. Jag måste äta någonting innan jag somnar, annars kommer jag att dö inatt. Har ätit jättedåligt idag om jag ska vara ärlig. Vet inte varför? Har inte varit något hungrig bara. Nej, detta måste det bli skärpning med.

Nu brinner det i mina knän. Ska gå ner och sortera Haylees alla kläder. Jobbigt att ha dem i en ikeakasse hela tiden, haha. Men är man lat så är man.

Sov gott.


Prinsessan mammas

Kommentarer
Postat av: e

det kanske är för att du skriver tråkiga saker!!!!!!

2010-02-18 @ 15:04:44
URL: http://[email protected]
Postat av: Ana

jätte fin dotter ni har :)

2010-02-20 @ 01:03:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0