Seg, trött och less

Publicerat: 2010-02-12 Kl: 16:21:02 | I kategori: Min vardag


Jag är så irriterad idag känner jag.. Visserligen har jag väl fått sova någorlunda inatt. Skulle behöva få sammanhängande sömn dock! Men det är inte så himla lätt med en liten baby det ;)

Idag har vi inte gjort någonting alls. Gårdagen var påfrestande, haha. Så idag ska vi bara ta det lugnt tror jag. Skulle behöva åka ner på stan och handla en present åt Hanna, men jag gör det imorgon innan kalaset börjar istället. Jag orkar fasiken inte idag alltså. Jag är så himla trött.

När lillan bestämde sig för att inte sova något mer vid 10 tiden så klev vi upp, myste en stund och åt båda två. Sedan badade jag henne då hon spydde ner hela sitt hår inatt så att det var stenhårt på vissa ställen, haha. Så det var välbehövligt :) Mysigt är det att bada henne, jag älskar det. Gosen min. Sedan fick hon sitta i sin babysitter och titta på medans mamma duschade, och det gick bra det. Fast jag som älskar att duscha länge och ta tid på mig, det kunde jag ju inte göra. Men jag fick iallafall bli ren! Det är ju viktigast.

Jag håller på att leta frenetiskt efter min hårtork, vart är den!? Jag fattar inte hur den bara kan vara borta helt plötsligt. Jag minns inte ens sist jag använde den. Söndagen vi skulle till BB för kontrollvägning tror jag att det var. Men vart kan jag ha lagt den efter det då? :S Jag förstår ingenting..

Snart ska jag och Haylee gå på ICA. Mamsen behöver snus och någonting gott att smaska på. Pålägg måste jag handla också! Lillan ligger och vilar i sin säng just nu, och jag skulle egentligen ha torkat och plattat håret denna stund som jag har planerat, men det är ju lite svårt utan hårtork!!! Gud vad jag hatar sånthär. Blir tokig.

Uppdaterar igen lite senare, ska fortsätta mitt sökande. Den kan inte vara borta. Det går inte. Omöjligt.


Världens sötaste flicka


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0