Födelsedagsfest

Publicerat: 2010-02-07 Kl: 02:38:52 | I kategori: Min vardag


Hej på er! Har varit dålig på att uppdatera, men min älskling kom hem igår kväll så vi har bara myst med vår dotter och tagit det lugnt. Ska bli bättre på att uppdatera, jag lovar!

Igår när Danne kom hem så hade jag inte packat ihop alla grejer och så än, så vi kunde inte åka direkt hem. Men det gjorde ingenting :) Jag ville stanna med Gladys och dom så länge som möjligt, men nu är dom i Spanien. Lyx, jag är så avundsjuk! Men jag hoppas att dom kommer att ha så roligt, vi kommer att sakna dom jättemycket både jag och Haylee. Efter en stund så åkte vi hem hit, och när vi väl hade packat in alla saker så upptäckte jag att jag hade glömt datorn där borta. Ringde i panik till Gladys och hon sa att de skulle komma med den om någon timme, klockan var då ungefär 23:30. Men de kom inte förrän 06 imorse, haha. Så jag och Danne fick roa varandra och leka med Haylee istället för att nörda vid datorn. Lillan ville ändå inte sova.. Som vanligt.

Idag har vi försökt att ta igen förlorad sömn, men det har gått sådär faktiskt. Haylee har inte varit gnällig eller så, bara haft svårt att komma till ro. Jag vet inte om det kanske beror på att vi inte är på samma plats som vi brukar vara? Eller vad det kan vara... Men när vi väl klev upp och struntade i att försöka få henne att somna in, så somnade hon ;) Såklart! Hehe. Jag sprang till Ica det första jag gjorde när jag klev upp. Babysempen kostade 70 kronor där!!! Jag höll på att tappa hakan. Sjukt dyrt. För 3,8 liter som hon slurpar i sig på kort tid. Så där ska jag aldrig mer handla det. På Willys är den billigast, runt 50 lappen.

Efter Ica så klädde vi på vår prinsessa, sedan gick vi ner till Erika för att Clint hade födelsedagsfest. Lite jobbigt i mitt mammahjärta när det var så mycket folk och Haylee inte är van det. Men jag var hela tiden uppmärksam på ifall hon betedde sig något annorlunda än vanligt, om hon blev orolig eller så. Men hon var bara helt lugn som hon alltid är :) Men det känns ändå jobbigt när det är många samtidigt som vill hälsa och ta på henne och så. Så efter en stund när vi kände att det blev lite för mycket så gick vi upp och tittade på TV i ett rum och stängde in oss. Nathalie var där med oss nästan hela tiden, sötnos. Keilie ville också springa emellan, vara både nere och uppe på samma gång så hon kom in till oss ungefär 1 gång i minuten :) Haha gullunge. Allt gick iallafall bra med Haylee och det är jag glad över. Skönt att vara hemma nu dock, lugn och ro. Snart matdags för lilldamen.

Lägger ut lite bilder från idag och igår! Ha en fortsatt trevlig helg.
Kram.


Haylee med sina kusiner Nathalie och K-lee :) Isabelle saknas dock.


Det är intressant att titta på pappa när vi inte har setts på länge

 
Mina älsklingar myser


Kvällsgos




Kommentarer
Postat av: ewe

Det är alltid nån som snor det ändå. H börjar faktiskt bli mer o mer lik dig

2010-02-07 @ 15:34:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0