Jag vill ha mer snö!!!

Publicerat: 2010-12-26 Kl: 21:24:33 | I kategori: Min vardag


Snälla gud, ge mig meeeeeeer snö! Jag tycker att det är alldeles för lite snö ute, när man bara har snö upp till knävecken. Jag vill helst drunkna i snön. Suck!... Idag var tanken att vi skulle åka ut på Birsta, men när jag vaknade och möttes av snöstorm så skippade vi det och stannade hemma istället. Det hade varit omöjligt för mig att komma fram med barnvagnen, upptäckte jag när jag skulle gå på affären. Det hade inte gått.

Så idag har vi varit hemma hela dagen. Haylee sov till 11, tack gud för det när hon somnade så sent. Fy vad jobbigt det var! Men idag har hon bara vilat en gång, och så var hon trött redan vid 18.30, men jag höll henne vaken till ca 19.30... Vi badade, åt gröt och lekte lite innan det var dags att somna. Nu sover hon som en stock och har gjort det sedan ca 19.45. Underbart! Hoppas att det håller i sig. *peppar peppar*

Jag ska sätta mig och adressera alla inbjudningskort till Haylees födelsedagskalas... Men jag har så svårt att komma på vilka som ska bjudas. Om nån vill komma så lämna en kommentar så skickar jag ett injbudningskort :-) Hjärnkontoret står verkligen helt stilla.

Jag har packat upp alla julklappar idag iallafall. Har inte ens tagit fram datorn förrän nu. Man får mycket gjort när man inte sitter vid datorn! 

Nu hör jag en liten tjej som gnyr i sängen. Bäst att jag går dit och skyndar mig att få henne att somna om! Vi hörs sen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0