Trevlig helg!

Publicerat: 2010-08-23 Kl: 00:00:20 | I kategori: Min vardag


Vi har haft en trevlig helg :-) I lördags var det älsklings Thelises dopdag. Så då var vi på dop i GA kyrkan. Thelise och Haylee döptes av samma präst, haha. Så vi träffade ju han igen. Han är lite tokig! Sedan fick vi gott fika och umgicks med resten av gästerna. Haylee var ju sjuk och mådde dåligt, men hon skötte sig jättebra ända! Duktiga tjejen. På slutet av dopet blev hon lite less för hon var så sjukt trött, men då ställde jag mig upp och dansade lite med henne medans Lina sjöng, då blev det bra!

Idag sov vi till 11 (!!) haha. Så himla skönt :-) Men nu när Haylee är sjuk så har vi inte varit så noga med rutinerna... Det går ju inte. Hon får sova när hon vill och äta när hon vill. Rutiner börjar vi med igen när hon är frisk! Hon mår bättre nu iof, men inte riktigt bra. Hon är ju bara inne på andra dagen av antibiotikan och den ska hon äta i fem dagar. Fast den är verkligen inte populär! Uschhhh.. Gruvar mig varje gång jag ska ge henne den. Och så fort hon ser sprutan så kniper hon ihop lillmunnen och vrider bort huvudet.

Vi var på Selånger idag med Evelina och Thelise :) Så mycket folk och jättesvårt att gå runt med vagnen. Blev så irriterad! Folk går ju runt och tittar in i stånden så dom ser ju inte var dom går!! Hittade inget särskilt iallafall :) Evelina gav Haylee en såndär karikatyr målning. Vi blev lite besviken på den eftersom den inte liknar henne ALLS, men det är ju ändå roligt att ha kvar :) Och det var en fin present av Ewe!

Nu ska jag lägga mig och sova. Håller på att somna sittande här...

Lägger ut bilder från Ewes dop imorgon!
Kram på er, hoppas ni har haft en trevlig helg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0