Tvättstuga

Publicerat: 2010-04-23 Kl: 11:51:41 | I kategori: Min vardag


Jag håller på att tvätta för fullt! Det har varit en mysig morgon med min lilla dotter.. Hon är så duktig!! :D  Igår fick jag en bok från Goboken som det finns typ över 100 aktiviteter som man kan göra med sitt barn i hennes ålder.. Jättebra bok! Så jag har lekt lite med henne och hon har legat och skrattat åt sig själv i spegeln i säkert en timme. Busunge!

Haylee somnade som vanligt vid 20 tiden igår och sov hela natten tills kl 9 imorse :) Förutom ett nattmål som vanligt. Duktiga tjejen. Tänk för ett par månader sedan när man inte trodde att man någonsin skulle få sova en natt igen, haha. Men nu är det ordnat! Ikväll kommer ju pappa Danne hem, och han vill ju gärna vara med Haylee och hon med honom, så det blir lätt att hon är vaken längre på helgerna - vilket jag inte gillar. Så ikväll blir det inge sånt! :)

Nu håller jag på att tvätta för fullt. Nu sover Haylee dock, hur ska jag göra undrar jag då. Jag måste ju gå till tvättstugan om 10 minuter? Och hon sover ju i ungefär en timme. Svårt detta.

Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0