Trevlig kväll

Publicerat: 2010-04-02 Kl: 02:28:40 | I kategori: Min vardag


Idag har det varit en trevlig dag faktiskt :) Dagen började med att jag försov mig, vad ovanligt. Panikduschade och gjorde mig iordning, sedan tog vi en promenad bort till Sjukhuset och fotograferades till tidningen. Vi beställde även lite bilder för 800 (!!) kronor. Men vi kunde inte låta bli för Haylee blev så sjuuukt fin på alla bilderna. Är ändå glad att vi väntade så länge med att ta kort, nu var hon ju så himla vaken på bilderna :) Så det vart fint.

Efter det så mötte vi Evelina, lilla Thelise, William & Danne på sjukhuset och fick träffa lilla gumman för första gången. Höll i henne och gosade lite! Snyggtjejen. Sedan mötte jag, Daniel & Haylee upp Renzo och tog bussen ner på stan och käkade lunch. Danne shoppade lite till Haylee som jag lägger upp bilder på imorgon. Jättesöta kläder iallafall.

När vi hade gått färdigt på stan så tog vi bussen till Nacksta. Danne och Renzo åkte bara med för att Danne ville se att jag och H kom fram till Sandra välbehållna, hahah han är så gullig ibland. Överbeskyddande men vad ska man göra? ;) Men väl framme hos Sandra så blev det en massa strul så jag bestämde mig för att vi skulle åka hem igen, men då pratade jag precis med Ewe så bestämde vi att vi skulle komma dit istället! Så där har vi tillbringat större delen av kvällen, jättemysigt. Thelise är så gullig. Längtar tills de två blir lite äldre så dom kan leka med varandra.. Nu är ju båda inte så medvetna om omvärlden ännu, även om Haylee mer och mer börjar bli det. Men hennes värld består ju av mig och Danne liksom. Och personer som dyker upp då och då, men det räknas inte på det sättet.. Om ni förstår hur jag menar :)

Jag har iallafall plcokat ihop en liten påse med grejer till Thelise. Jag och Evelina ska bytlånas två par pyjamaser.. Vi har likadana men hon har storlek 56 på sina och jag har storlek 50 på mina.. Haylee har vuxit ur dem och Thelises är för stora för henne än, så då är det lika bra att byta så att vi får användning för dom! Perfekt.

Nu ska jag sova, Danne kom hem och hade varit ute på galej. Men jag klandrar honom inte... Han kommer hem varenda helg och är med oss heeeela helgerna, alltså han går inte ens ut och träffar en kompis. Så det var han värd! Så han somnade rätt fort när han kom hem. "Sätt på en film", säger han och tvärdäckar, hahah.

Jag lägger upp bilder imorgon, orkar inte dra fram sladden och hålla på. Så jag lovar att göra det imorgon! Nu ska jag försöka få Haylee att somna om efter hennes nattmål. Sedan ska jag sova själv.

Godnatt


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0