Älskar det..

Publicerat: 2010-04-17 Kl: 18:59:17 | I kategori: Min vardag


Nu på eftermiddagen så bestämde jag mig för att jag och lillan skulle ta oss ett bad.. Hur mysigt som helst! Både hon och jag älskar det. Mysunge. Hon plaskar som en dåre så hon får vatten i munnen o ögonen, sedan blir hon chockad och tittar på mig med stora, förvånade ögon. Haha, som att det vore mitt fel att hon är sprattlig som fisken i vattnet!

När vi hade legat i badet en stund så såg jag att hon började bli trött, då skyndade jag mig snabbt som satan att duscha klart och tvätta klart henne, så att hon inte skulle bli övertrött och vara omöjlig att natta sedan.. Så jag smörjde in henne, satt på en blöja och nya kläder sedan snabbt ner i sängen - där hon tvärdäckade. Men nu börjar hon vakna, såklart. Bara för att jag satte mig vid datorn :) Men så är det! ALLTID. Det slår aldrig fel.

Danne ligger och vilar, han var vaken med Haylee inatt/tidigt imorse för att jag verkligen behövde få sova. Mår fortfarande jättedåligt. Hoppas att det är bättre på ett par dagar.. Orkar inte vara sjuk nu! Har inte tid för sånt trams.

Ikväll är det fotboll på schemat.. Barca spelar, så ikväll blir det livat i huset här.. :) Men så är det med en fotbollstokig sambo!

Nu blir hon förbannad lilltrollet, så jag måste ta upp henne. Ha en trevlig kväll.
- Emma


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0