Västerås imorgon!

Publicerat: 2009-11-27 Kl: 01:16:28 | I kategori: Min vardag


Godkväll på er, tänkte slänga in ett litet nattinlägg innan jag ska hoppa i sängen. Sitter och väntar på att One Tree Hill ska ladda färdigt, så jag måste fördriva tiden med någonting.

Idag har jag inte haft speciellt mycket för mig. Jag klev upp kl 7 imorse för att tvätta, slängde in två maskiner och gick hem och lade mig i sängen för att vänta tills tvätten skulle vara klar. Jag vaknar igen kl 10:30. Min tid gick ut kl 10:00. Haha, jag hade låst dörren med cylindern också så hon som skulle tvätta efter mig var ju inte sådär jättelycklig när jag kom dit.. Hon hade ringt efter hyresvärden och allting, haha fy vad jag skämdes! Men det är sånt som händer. Jag hann iallafall torka mina kläder vid 15 tiden, då den personen som hade tid då inte dök upp. Tur det, annars vet jag inte vad jag hade gjort. Hade inte ens ett linne att ha på kroppen för allting var dyngsurt.

Mormor kom och hämtade mig på eftermiddagen och vi åkte ut till Bredsand för att hälsa på mami, men hon var inte hemma så vi åkte igen. Min mormor och jag har träffats mycket de senaste dagarna! Jag längtar bara till julafton nu jag så att jag kan få min jäkla digitalkamera ;-) Jag vet exakt vilken jag vill ha också, speciellt dyr är den inte heller. Det är bra att den inte är så dyr, för då kommer jag att få flera klappar. Haha, jag är 19 år men girig som en 10-åring. Jag vill ha mycket paket, jag! :-) Nej då, det spelar faktiskt inte så stor roll. Huvudsaken är att man får vara med de man älskar på jul tycker jag.

Denna julafton kommer att bli lite knepig att få att gå ihop. På dagen och eftermiddagen så firar jag med min familj, dvs mamma, mormor, min moster Tova, mina kusiner Hanna & Wilma och deras pappa Leif, Leifs bror, hans fru och deras två döttrar, Hanna och Wilmas farmor och farfar brukar även vara med. Så äter vi julmat, tittar på Kalle Anka & öppnar presenter och så. Sedan vid 20 tiden åker jag och firar med familjen Valderrama Medina och firar med dem på kvällen & natten. Förra julen så var jag även hemma hos min faster Camilla med mina kusiner Richard & Rasmus, samt deras pappa Micke. Så brukar jag gå på Midnattsmässan i GA-kyrkan med dem på tolvslaget.. Det är mysigt att gå i kyrkan på jul, tycker jag. Så jag vet inte riktigt hur jag ska göra i år. Det blir stressigt. Men nästa jul kommer det säkert att bli ännu stressigare, då kommer det att bli extra viktigt för alla att vi är med just dem på julen. Men man får planera så går det nog bra dethär, ska ni se.

Nu ikväll så har jag diskat som en dåre. Hur mycket disk som helst alltså. Blev bjuden på pizza förut så jag lovade att jag kunde ta hand om disken ikväll... Men det var inte lite alltså, mina fingrar är fortfarande som russin.

Imorgon bär det av mot Västerås. Det blir jag, Juan, Renzo & Keilie som åker ner. Ska bli mysigt att träffa min älskade. Ska även åka tåg denna gång, det har jag inte gjort förut då jag har åkt buss alla andra gånger. Men nu har man ju sällskap också så det blir nog roligt dethär! Ska ta med mig min dator in på tåget så att Keilie kan titta på film eller spela dataspel, blir lätt tråkigt för en fyra åring att åka tåg så långt annars kan jag tänka.

Nu ska jag plocka ihop på rummet, så att det inte ser ut som ett bombnedslag här när jag kommer hem igen. Jag är inte trött än eftersom jag vilade en bra stund mitt på dagen idag, vilket jag inte ångrar för det var helt underbart.

Packat har jag inte gjort ännu, ska ta och plocka upp min rentvätt och lägga in det som jag inte ska ta med mig i garderoben. Hur kommer det sig, att det alltid känns som att man har med sig mer kläder när man åker hem än när man åker dit? Väskan är alltid svårare att stänga när det vaknas hemresa. Helt sjukt egentligen ju.

Den som orkat läsa såhär långt måste vara sjuk i huvudet :-)

Sov gott och ha en trevlig helg. Hoppas julskyltningen blir mysig på första advent!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0