Västerås

Publicerat: 2009-11-17 Kl: 00:24:31 | I kategori: Min vardag


Åkte ner till Västerås igår eftermiddag.. :-) Bussresan ner var ett helvete, men fram kom jag ju iallafall tillslut. Mysigt är det.

Idag har vi inte gjort något speciellt alls, jag orkar inte göra någonting. Tappar ju andan bara av att gå upp för trappen.. Sjukt jobbigt! Det värker på alla möjliga och omöjliga ställen i kroppen, men man får härda ut. Det leder ju till något gott, man får tänka så.

Nu ikväll så har vi lagat och käkat god middag, varit och handlat maten, diskat har jag gjort också. Efter maten så satt jag i soffan med Lucy och Anders en stund innan jag hoppade in i duschen. Helt lätt är det inte att duscha heller nuförtiden, man blir helt slut. Svettig innan man ens kommit utanför badrumsdörren. Men duscha måste man ju, så äre.

Nu ska vi lägga oss och titta på film eller någon serie inte vet jag.. Jag har inte så mycket att säga till om när det gäller vad man ska titta på ;-) jag vill ju bara se på One Tree Hill hela tiden men det kommer icke på fråga.

Nej nu svimmar jag snart av ryggsmärtor, orkar inte sitta upp något mer. Alla organ blir ihoppressade så man får ingen luft. Ska se om jag hittar någon bekväm ställning att ligga i så att jag kan läsa mina bloggar..

Godnatt.


Kommentarer
Postat av: m

ska du ha barn?

2009-11-17 @ 11:49:19
Postat av: Sussi

Kan du inte lägga ut en bild på lills maggen?

2009-11-17 @ 20:10:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0