Trött, sjuk och allmänt hängig

Publicerat: 2009-11-05 Kl: 23:43:48 | I kategori: Min vardag


Imorse kände jag mig inte som en levande människa. När klockan ringde 07.30 så ville jag bara hänga mig, men det gjorde jag inte. Jag snoozade tills klockan var 8.05, och jag skulle ta bussen 8.07 härifrån. Men så blev det ju inte, hehe. Jag kom ungefär en halvtimme sent, men bättre det än att inte gå dit alls! Jag kan inte missa någonting mer framöver nu. Men det gick bra när jag väl hade kommit dit iallafall, kändes skönt på något sätt. Underbara mackorna vi får till frukost alltså, ååh jag kommer att sakna dem när kursen är över! De är världens godaste. Till det så drack jag varm choklad med extra grädde, och sedan kändes det lite bättre.

När kursen hade slutat så gick jag förbi Apoteket och köpte Alvedon, sedan åkte jag raka vägen hem och la mig i sängen. Slocknade på två sekunder... Helt slut var jag. Sedan har jag uträttat lite ärenden idag i snöstormen, men direkt efter det så åkte jag hem och la mig i sängen igen och somnade. Jag skulle kunna sova från att jag kom hem på dagen tills jag skulle kliva upp morgonen efteråt, men det går ju inte. Jag måste ju äta emellanåt också.

Nu ska jag tanka lite mer One Tree Hill avsnitt. Såg hela 4e säsongen igår så nu tittar jag på femte istället. När ska jag ledsna på det programmet? Jag undrar det jag.. Det verkar lixom aldrig inträffa.

Imorgon börjar kursen inte förrän kl 13, hur underbart!? Sedan ska jag hem och tvätta kläder. Små och stora :-)

Nu håller mina ögon på att ramla ihop. Ska tvätta ansiktet, borsta tänderna och lägga mig. Sov gott.
- Emma

h/d-vm ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0