Told you so

Publicerat: 2009-11-26 Kl: 02:26:40 | I kategori: Min vardag


Jag skrev ju förut att jag inte skulle kunna somna när det väl var dags för det. Jag visste det. Visserligen så kanske det beror på lite andra omständigheter nu än vad jag ens visste om skulle inträffa förut, men ändå.. Jag somnade när jag låg och tittade på "Englands förtäckta bordeller" eller vad det hette på TV3. Men inte en lugn stund fick man, Sandra ringde niotusen gånger och dampade som vanligt. Hon förstår ALDRIG att man är UPPTAGEN om man inte svarar eller trycker bort samtalet, och att man ringer upp lite senare när man har tid. Det kan hon inte förstå verkar det som, haha. Hon är som hon är den damen! Så varje gång jag hade tryckt bort henne och lyckats somna om igen, så ringde hon igen. Och igen. Och igen. Tillslut var jag ju pigg och kunde inte somna igen... Helt värdelöst.

Nu har jag iallafall laddat ner Heartbreak Hotel. Haha den är så bra den filmen, såg den flera gånger på bio med min mami när den nyss hade kommit ut. Jag älskar Helena Bergström, och hon "Sally" är väl alldeles för rolig hon med :-) Så den ska jag roa mig med nu tills jag kanske förhoppningsvis somnar.

Här i Granloholm så verkar folk ha fått tvätt-noja dehär kommande dagarna. Det brukar oftast finnas åtminstonde en tid om dagen ledig, men nu ända tills på söndag så finns det inte EN enda ledig tvättid! Helt sjukt. Har inte folk ett jobb att sköta? Nej, de ska vara hemma och ta upp mina tvättider. Gå till jobbet, era dårar! Ha på er smutsiga kläder och låt mig tvätta istället. Egon ;-) Nej, men jag lyckades få en enda ynklig liten tid, imorgon bitti klockan 07.00. Jaha, du kommer aldrig att lyckas kliva upp då, tänker ni kanske. Evelina tänker så iallafall, det vet jag. Hon säger alltid så till mig när jag har någonting att göra tidigt på morgonen. Men jag måste ju kliva upp, jag måste tvätta. Ska jag ha smutsiga kläder annars eller, det går ju inte. Jag måste ju lyckas kliva upp och gå dedär få metrarna till tvättstugan, lägga i tvätten och sedan kan jag ju gå hem och sova igen tills jag ska dit nästa gång. Jag har förberett allting och så så det är bara att slänga in det i maskinen. Jo, jag ska ta mig fan lyckas kliva upp! Självdiciplin var det, ja.

Nu ska jag tvätta ansiktet och ta ett gott glas Cocacola och lägga mig. Om jag bara kunde få någon ro i kroppen och lugn i själen så skulle jag nog kunna somna. Men mina tankar snurrar runt i hela mitt huvud och känslorna går upp och ner. Men det får man tåla - det blir bättre. Hoppas jag.

Sov gott, ni som inte redan sover.



Heartbreak Hotel, 2005


ni två är de viktigaste i världen för mig. jag skulle göra allt för er. jag försöker så gott jag kan. men ibland är det tungt, då behöver jag dig att luta mig emot. ni är mitt allt här i världen. love you, h-d ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0