Snöö :-)

Publicerat: 2009-11-11 Kl: 21:26:36 | I kategori: Min vardag


Det är så mysigt väder ute just precis nu. Jag vill gå ut och promenera men det är ju så mörkt så det är väl det som tar emot.

Nu ikväll har jag varit på "Tupperwear-party" med Evelina hemma hos hennes syster.. Det var nån kvinna som kom och sålde typ köksredskap, bunkar och skålar. Det var trevligt att komma ut och göra någonting istället för att bara sitta hemma. Men ryggen och resten av kroppen protesterade starkt även fast jag inte gjorde något ansträngande, men så är livet! Jag beställde ingenting med tanke på att jag inte har något direkt behov utav bunkar och skålar, haha. Men för de som har det, som Evelina tror att hon har t.ex, så är det ju bra.

Efter detdär så bjöd Angelica oss på mat, det tackar vi för. Pasta Carbonara, jättegott. William det lilla livet åt som om han aldrig hade sett mat förut, haha sötnosen.. HAN ÄR SÅ GÖLLE! Sedan skjutsade Lena hem mig, skönt så slapp jag jävlas med bussen och allt sånt.

Nu sitter jag bara här och tar det lugnt, håller på att ladda ner en massa One Tree Hill ♥, så att jag kan fördriva tiden tills jag ska gå och sova. Är så himla sugen på cocacola så att jag vill gråta, men det löser sig nog så att jag kan gå och handla det på G kiosken. Annars kommer jag att få kraftig abstinens kan jag tala om ;-)

Ne nu ni mina vänner, så orkar jag inte sitta på detta viset något längre. Om jag lägger mig ner så kommer jag garanterat att somna, och jag behöver duscha så det går inte. Jag måste sysselsätta mig med någonting även fast jag måste ta det lungt på samma gång.. Jag noppade mina ögonbryn igår så det kan jag inte göra för då får jag inga kvar, måla naglarna kanske man skulle ta och göra? Jag köpte ju ett jättefint nagellack förra veckan när jag och Lina var på Birsta, men det har inte kommit till användning än. Jag har inget överlack här hemma, alla mina såna grejer är i Bredsand.. Blir det fint även fast man inte har överlack ovanpå? Jag vet inte det jag.. Får väl prova mig fram.

Förresten, jag har inte mitt gamla nummer längre. Inte det som börjar på 8359.. Så alla mina vänner vet om det och ni får fråga efter det om det behövs, jag kan inte skicka sms till allihopa och berätta att jag har nytt nummer.

Ha en fortsatt trevlig kväll.
- Emma


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0