nattligt inlägg

Publicerat: 2009-11-21 Kl: 02:40:10 | I kategori: Min vardag


Har inte så mycket för mig så jag kan lika gärna skriva lite.. :-)

Inatt kunde jag verkligen inte somna alltså. Det gick inte hur jag än betedde mig, sjukt irriterande. Jag låg från 24 till 05 och vände och vred på mig tills jag fick liggsår nästan, haha. Somnade iallafall vid 06 tiden, så jag sov ända till 13.30 idag! Mycket skönt var det iaf.

Klev upp och packade och gjorde mig lite iordning. Väckte Danne och sedan så bar det av till Sundsvall. Bilresan gick bra, men det var inget vidare att sitta ner i så många timmar, hela lungorna och revbenen trycks ju ihop så man får ingen luft nästan. Men man ska inte klaga, hellre bil än buss! Vi stannade på McDonalds i Gävle också och käkade litegrann eftersom ingen av oss hade hunnit ätit någonting.. Så det var skönt att man fick sträcka lite på benen iallafall.

Jag hoppade av på Sibylla i Nacksta där jag mötte upp Evelina & Sandra. Sedan for vi hem till Sandra så jag fick träffa babyJ en stund medans dem åt maten. Tog sedan bussen med Evelina hem till Bredsand för att hämta lite post bl.a. Sedan tog vi bussen hem till Evelina där jag tillbringat resten av kvällen.. Ville inte åka hem redan med 23 bussen så Lina skjutsade hem mig nu vid 01 tiden, tackar för det min vän. Så nu sitter jag här o glor bara.. Ska väl lägga mig och titta på Vänner eller någonting strax.. Orkar inte byta kläder, bädda om sängen och allt detdär. Känns som en omöjlig match!

Jag har för övrigt FRUKTANSVÄRT ont i mina armar och händer idag. Förstår inte varför!? Har jag sovit konstigt eller vad är det frågan om... Det släpper ta mig fan inte heller. Jag blir saaad för det gör verkligen så himla ont. Det värker och ilar. Men det är ju den årstiden då jag brukar ha mest problem, men det brukar inte sätta sig i armarna? Blir fundersam jag. Om det inte har släppt tills på måndag så måste jag ringa vårdcentralen. Eller sjukgymnasten kanske blir bättre. Äh vi får se.

Nu har jag inget mer att skriva om. Trevlig helg allihopa!
- Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0