Kurs...

Publicerat: 2009-11-10 Kl: 12:41:00 | I kategori: Min vardag


Har varit på kursen hela dagen. Jag sov så himla dåligt inatt, kunde verkligen inte få någon ro i kroppen alltså... Sjukt jobbigt. Hade precis vant mig att sova med min älskling igen ju, så det tar väl ett tag innan man vänjer sig igen. Men jag var tvingad att kliva upp imorse, så enkelt var det med den saken. De andra veckorna har vi ju slutat nu klockan 12.00, men nu sista veckan så är det heltid så att vi går från 8.30 till 16. Känns jobbigt när man vaknar på morgonen och vet att man inte får komma hem igen förrän om 8 timmar. Stackars mig ;-) Men det jobbigaste är nog  att sitta rakt upp och ner på en stol hela dagarna..

Det finns en människa på min kurs som jag stör mig något så fruktansvärt mycket på. Jag skulle kunna nita den jäveln alltså!!! (förlåt, så får man inte säga) Skulle självklart aldrig göra det, men denna person sitter och rör sig HELA tiden. Då menar jag alltså saker som: gungar fram och tillbaka HELA TIDEN, gnuggar händerna mot varandra, gör störiga ljud med munnen som tillexempel "mMmMhhhhhH!!!mMMMMmMMMäää....Mioiiuuuhh..... MMMMM....!!!"  osv osv. Listan kan göras låååååång... fan alltså. Jag klarar inte av sånt. Det äcklar mig på något sätt. Jag sitter och räknar till både 10 och 1000 för att jag inte ska skrika rakt ut, man måste ju behärska sig ;-) Så sitter jag inklämd i mitten mellan henne och en annan.. Ja herregud. Haha. Man får egentligen inte störa sig på människor på dethär sättet, men jag kan inte hjälpa det alltså. Alla andra kursdeltagare och personalen blir också irriterade, man ser det på deras blickar osv. Personen i fråga är lika gammal som min mamma, alltså 38 år gammal, så man borde ju förstå att man inte kan sitta och vara ett störande moment på det sättet som denhär personen gör. Vet inte hur jag ska kunna härda ut ända tills på fredag? Jag får komma klockan 7 imorgon och sätta mig på ett annat ställe...

Nu ska jag sätta mig och läsa lite bok och dricka cocacola, samla lite nya krafter inför eftermiddagen :-) Sedan kanske jag ska hem till Sandra och käka midddag, vi får se hur det blir. Jag uppdaterar iallafall då jag kommer hem.

/Emma


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0