Kalas!

Publicerat: 2009-11-22 Kl: 01:10:04 | I kategori: Min vardag


Det har varit ett jobbigt senaste dygn.. Men det är bara att försöka fokusera på annat och tänka framåt. Det kanske inte alltid är det lättaste men man får göra så gott man kan. Jag orkar inte tänka så mycket egentligen.. Det tjänar ingenting till ändå. Jag kan inte styra andra människor och deras val - så enkelt är det.

Idag har vi iallafall firat Lucy som egentligen fyller år imorgon (söndag)! Mycket trevligt var det. God mat som jag har längtat efter som en tok! Mumsigt. Det blev inte en så sen kväll dock. Kom hem runt 22 tror jag det var, och sen dess har jag suttit och skrivit lite viktiga saker och papper osv. Jag har förövrigt fått helt fel papper av försäkringskassan, jävla idioter dom är på detdär stället alltså. Jävla snöbollar. På måndag ska jag åka ner dit direkt och hämta rätt papper så att det blir någon ordning nångång.

Imorgon ska jag träffa Evelina vid 14 tiden och hälsa på min älskade mami :-) Ska även hem till Bredsand en sväng på förmiddagen för att hämta diverse saker. Städa lite kanske också, vi får se hur det är med orken.

Nu i veckan har jag en massa viktiga saker att göra. Möten och träffar att gå på hela veckan. Men det är sådant som behövs göras. Synd, annars hade jag åkt ner till Västerås imorgon. Får åka ner så snart jag kan igen helt enkelt, finns inte mycket att göra åt saken, tyvärr. Hade verkligen velat åka med.. Tråkigt att vara i Sundsvall överhuvudtaget, och det är tråkigt att vara utan min älskling också. Sucks.

Nej, nu ska jag gå och tvätta ansiktet samt borsta tänderna för att sedan förhoppningsvis lägga mig i sängen och sova. Inatt blev det inte mycket till sömn direkt! Men det hör ju inte till ovanligheterna när man heter Emma Strandh.

Godnatt allihopa.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0