Halloween

Publicerat: 2009-11-01 Kl: 03:56:20 | I kategori: Min vardag


Idag har jag sovit från och till hela dagen, legat och vilat och bara tagit det lugnt. Jag har inte sovit så bra de senaste dagarna, drömmer sjuka drömmar och jag kommer lixom inte in i djupsömnen eller hur jag ska förklara. Jag får iallafall inte tillräckligt med sömn, så det har ändå varit skönt och välbehövligt att ta det lugnt idag. Det behövs nu också när jag kliver upp vid 7 varenda morgon.

Tröttheten försvinner dock inte, den har suttit i flera dagar nu. Om jag kunde så skulle jag sova hela tiden, men det går ju inte direkt.

Jag och min kärlek ska titta på massa skräckfimer nu snart, det är ju Halloween och allt ;-) Då måste man göra något läskigt!

Tunga känslor och tankar har vägrat lämna mig idag.. Det som komma skall känns fruktansvärt smärtsamt och jobbigt. Det, plus allt annat som kretsar runtomkring mig är tungt att bära alltså, men man kan inte göra speciellt mycket åt saken tyvärr. Imorgon blir nog en av dom jobbigare dagarna jag varit med om på länge. Jag längtar inte. Får ta vara på varje minut nu medans jag kan iallafall.. :-( Fan alltså!!! Jag ser ingen positiv sida med detta heller, annars hade man ju kunnat se till det positiva i situationen men jag känner inte att det finns någon sådan överhuvudtaget. Jag tycker bara att det är otroligt negativt alltihop.

Jaja, ska inte spendera mer tid framför datorn något mer iallafall. Jag har ont i huvudet och det blir ju inte bättre av att man sitter vid datorn eftersom det påverkar ögonen så pass mycket.

Hoppas att ni haft en trevligare helg än jag!
- Emma


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0