Fotboll osv

Publicerat: 2009-11-28 Kl: 22:53:37 | I kategori: Min vardag


Igårkväll när vi kom hit så hade vi en myskväll bara :-) Lagade middag och käkade allihopa, sedan satt vi och spelade kort och Yatzy och lite såna saker.. Danne vann, men om han inte hade varit med så hade jag vunnit! Jag är bäst på kort men Danne hade flyt igår. Annars är det jag som brukar ha mest flyt, haha.

Vi gick och la oss runt 02, tiden sprang iväg medan vi satt och umgicks. De andra drack Tequila och jag höll på att kräkas av lukten, FY FAN vilken vidrig lukt! Så de fick ställa glasen långt ifrån mig, jag har inte druckit sen nyårsafton typ och det kommer förmodligen att dröja mycket länge tills jag tänker dricka igen.. Jag förstår inte varför man dricker, det är inte ens roligt?

Imorse vaknade Danne vid 10:30 och började hålla för min näsa så att jag vaknar av panik, skada :-P Sedan somnade jag om, och vaknade vid 13. Skönt att sova ut! Men då blev det en aning bråttom, vi halv skulle vi åka för Dannes match började kl 14 och innan det skulle vi hämta upp Eva och K-lee inne i stan. Vi blev lite sena till matchen men det gjorde inte så mycket. Danne var duktig som vanligt. Träffade några av hans nya kompisar så det var trevligt! Sedan åkte vi hem och jag somnade på två röda... Hur trött som helst var jag :-)

Efter min lilla powernap så käkade vi mat. Kött och potatisgratäng! Gott det.. Sedan somnade vi igen, haha. Jag är fortfarande trött och skulle kunna somna vilken sekund som helst om jag skulle vilja. Men ska försöka hålla mig vaken en stund till så att jag kan sova hela natten inatt istället. Men man vaknar för det blir så varmt inne på rummet så att man svettas ihjäl.

Nu ska jag umgås lite med Eva och Keilie. Eller så ska jag kanske ta en dusch? Jag vet icke hur jag ska göra än.. Vi får se. Bada kanske!!

Ha en bra kväll.


Kommentarer
Postat av: Frida

jag lovar o knäppa på din lilla tjej emma ;D ser fram emot de tillochmed!

2009-11-30 @ 21:23:06
URL: http://www.fridasendelbach.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0