Diskussioner

Publicerat: 2009-03-26 Kl: 16:36:06 | I kategori: Min vardag


Här är det hejvilda diskussioner, blir nästan svettig. Herregud. Ikväll ska vi nog bowla iallafall, sedan blir jag ensam hela helgen :-( Jobbigt. Känns så tungt på ett sätt att jag inte är starkare än såhär. Varför är det så...

I helgen ska jag jobba iallafall, hela jävla helgen. Fy fan. Gruvar mig hur mycket som helst. Hoppas att jag får skjuts till och från jobbet bara, haha. Iallafall dit på morgonen för att jag kommer att vara så trött. Måste höra mig för lite. Hoppas det blir en lugn helg iallafall. Känns bra med schemat, vilka jag ska jobba med i helgen. Jag, Simon & Angelica tror jag att det är. Bra så.

Nu ska jag duscha om en liten stund. Gruvar mig så mycket, orkar inte. Sedan ska jag behöva torka håret & platta det och allt.. Jag måste klippa håret så att det blir lite lättare att fixa iordning det. Håret har blivit så långt så att det blir tungt.

Fick nyss ett sms som ändå kändes lite bra. Inte för att jag litar på någonting, men jag känner ändå en liten lättnad när jag får veta saker. Det känns kanske som att jag har lite mer kontroll då. Jag vill kontrollera situationen men det är så svårt & jag vet att jag verkligen inte kan göra någonting åt saken. Jag kan inte göra någonting alls. När personer inte vill ha ens hjälp så kan man inte heller hjälpa dem. Det fungerar inte.

- Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0