A little bit psycho, but I know that

Publicerat: 2009-06-20 Kl: 23:49:45 | I kategori: Min vardag


Haha. Danne har skaffat Spotify så jag är lycklig nu :-) Äntligen kan man lyssna på vilka låtar man vill.. Slippa sitta och söka dom och skit. Underbart! Sitter och lyssnar på en massa gamla Eminem låtar nu. Haha, fan vad jag alltid har älskat honom. Ända sedan jag var 12 typ har han varit nummer ett. Så jävla bra!

Idag fyller min älskade Daniel år. Grattis amor :-) 20 år. Haha, allt han har pratat om idag är casinot typ. Synd att jag bara är 18 annars hade jag följt med direkt. Spelat lite poker ;-) Jag är grym på poker. Seriöst alltså.

Vaknade imorse av att Danne höll på att fippla med massa saker. Orkade verkligen inte kliva upp så vi låg och tittade på någon sjukt hemsk dokumentär om metaamfetamin. Eller vad det heter. Ni fattar. Hur äckligt som helst var det, men intressant dock.

Efter det så gjorde jag mig iordning i hundra år, tog såå lång tid för att jag var så seg och trött i hela kroppen och huvudet. Haha. Men tillslut så var jag klar och då gick vi ner till Erika där vi har ätit mat och lekt med tjejerna o så :-) Sedan gick Danne hem och jag låg kvar och tittade på Bride Wars med Gladys. Den var väl ok, men inte mycket mer än så.. Keilie och Isabelle busade hela tiden så jag kunde inte koncentrera mig riktigt, haha. Erika och Gladys skrattade åt mig för att jag inte fattade nånting ibland.. Men så kan det vara!

Nu ska jag ha One Tree Hill maraton för mig själv här :-) Mysa på lite. Skönt. Jag är ju trött all the time nuförtiden, så det ska bli skönt att slappna av och titta på min favoritserie. Har godis också så det är ju ett stort plus.

Godnatt.
- Emma



Älskar dig


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0