Mörbultad

Publicerat: 2009-07-11 Kl: 02:29:30 | I kategori: Min vardag


Jag är verkligen helt mörbultad efter resan till Paradisbadet. Men det gör absolut ingenting, för vi hade grymt roligt där :-) Haha. Blev som små barn igen! Tur att William finns så att man hade någonting att skylla på varför man är där ;-) Nej då, jag skämtar bara. Man kan ju åka dit iallafall även fast man är vuxen. Men när jag vaknade imorse hade jag ont på precis varenda ställe på hela min kropp. Speciellt rumpan och högra armen. Vet inte varför. Har en massa blåmärken lite här och där, men det gör ingenting det heller. Det går över! Jag är iallafall glad att vi åkte, för det var roligt. Kul att få komma iväg och göra någonting och bara släppa allt för en dag. Det var mysigt.

Efter att vi kom hem igår så var jag helt död! Men det vart en massa tjaffs och skit så jag kunde inte lägga mig och sova direkt som jag kanske hade önskat. Men efter ett tag lugnade det ner sig och jag fick äntligen vila lite. Kände mig förkyld men idag är det bättre. Vaknade imorse somsagt med träningsvärk överallt, haha. Så jag tog en liten extra sovmorgon :-) Och idag har jag absolut inte gjort någonting. Lagat mat och ätit mat flera gånger. Haha. Blir lätt så när man bara är hemma.

Imorgon ska jag hälsa på min älskade mami, sedan har jag inga större planer för kvällen. Blir nog bara att ta det lungt!

När jag kom hem igår så fick jag ett sånt sug efter att titta på 90210, hade hela säsongen på datorn förut men Daniel tog bort den för att det fanns så lite plats på hårdisken. Så nu har jag laddat ner alla avsnitt fram till 16, men raderar dem efter varje avsnitt jag tittat på. På det sättet tar det inte så mycket plats. Bra så.

Nu ska jag återgå till mitt tittande. Ligger här och myser för mig själv & är fruktansvärt sugen på cola. Ni anar inte.

Xoxo
- Emma


Jag och den absolut viktigaste i mitt liv    ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0