Suverän dag

Publicerat: 2009-01-18 Kl: 00:56:28 | I kategori: Min vardag


Hej bloggen.

Idag har det varit en underbart bra dag :-) Verkligen.

Dagen började med att jag vaknade, tittade på tv & njöt av att inte ha någonting att göra. Ingenting att stressa till. Satt bara och slappade. Hur skönt som helst var det. Sedan gjorde jag mig iordning och Richard & hans flickvän kom och hämtade mig. Så åkte vi ner till OK och mötte Sune, hämtade en släpvagn & åkte ut till IKEA. Där köpte jag en säng & ben till den. Åkte hem till mig, och dom monterade på benen och ställde sängen där den ska vara. De bar även ner min gamla säng i förrådet. Bra så.

Efter det så åkte vi hem till dem, Camilla hade lagat världens godaste mat :-) Var sjukt hungrig också så jag åt mycket! Skit gott var det. Sedan satt vi och pratade och så. Mysigt var det. Kollade på TV, sedan upptäckte jag en sak som jag ska skaffa sedan när jag får lite mer pengar! Camilla har en typ samma säng som jag har, sedan har hon en tjock madrass som fan, minns inte vad dom hette... Bäddmadrass? Nej. Någonting annat. Den kanske är 2 dm hög, iallafall. Hon har den ovanpå själva resårmadrassen, så deras säng är helt underbar att ligga i. Sedan har hon en bäddmadrass ovanpå det. Sängen ser hur hög ut som helst plus att den är inte för mjuk. Så måste jag ha sedan. Jag har aldrig ens tänkt tanken att man kan ha så. Men fan vad smart. Det ska jag skaffa.

Var där till 22tiden ungefär då Richard skjutsade hem mig. Hann inte vara hemma så länge innan Evelina & Vilma kom och hälsade på. Lucky följde också med. Det var riktigt mysigt att dom kom hit också. De har ju aldrig sett lägenheten innan förutom på bilder då. Så vi satt och pratade om allt möjligt som vi alltid gör :-) Kul! Men de gick för en stund sen.

Nu sitter jag här all alone och funderar.
Varför ska du göra det svårare för mig än det redan är & har varit? Det är tungt att stå på sig så som jag faktiskt gör. Att jag är så pass stark som jag är. Det är jävligt svårt. Men jag klarar det. Jag måste klara det, har inget annat val. Så snälla, låt mig bara vara...

Imorgon ska jag åka med Lina hem till mamma & hämta massa saker. Hennes micro ska jag hämta också! Så jag slipper köpa en egen, ska ju köpa en såsmåningom, men inte än. Det är bra. Då kan jag lägga de pengarna på någonting annat. Ska köpa en rosa dammsugare som jag har hittat också för bara 400:-. Som hittat.

Nej, nu ska jag lägga mig och sova i min nya säng. Ska inviga den ;-) Hehe. Mysigt skare bli.. Jag som bara har sovit i soffan hittils. Skulle vilja ha någon att sova med också. Men jag har vant mig vid att sova ensam nu. Men det är ju alltid mysigare när man är 2... Fast det får ju inte vara vem som helst. Sån är inte jag.

Om jag inte somnar så uppdaterar jag säkert igen.

- Emma


Jag saknar min Ante! Visst är han gullig när han sover :-) Baby..

Kommentarer
Postat av: vilma

Vilken söt bild:-)

2009-01-18 @ 01:41:39
URL: http://vilma.bloggagratis.se
Postat av: Frida

de heter bäddmadrass :P kul o höra att de går bra för dej, nu skulle jag däremot behöva din adress eftersom jag inte fått fingrarna ur arslet o skickat brevet än, men nu blire ju en inflyttningspresent :)

2009-01-18 @ 13:52:32
URL: http://www.fridasendelbach.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0