Skönt som fan...

Publicerat: 2009-01-14 Kl: 23:35:28 | I kategori: Min vardag


När jag kom hem från jobbet nu ikväll så möttes jag av lite post som det var glada nyheter i :-) Så nu känns det bra i min lilla själ. Sedan har det ju hänt en massa tragiska saker som verkligen tynger ner mig, men försöker att tänka positivt. Det är ju trots allt inte mitt fel. Även om jag faktiskt känner så, ibland. Men jag måste fokusera på mig själv nu! Så är det faktiskt.

Nu har jag suttit och sorterat alla mina räkningar, viktiga papper osv. Camilla gav mig en jättebra pärm igår, som var helt perfekt. Så nu har jag 12 st kategorier med olika papper i som är viktigt att hålla reda på. Helt perfekt. Men när man ska lägga papperen i plastfickorna så blir jag tokig. Jävla skit papper som inte går ner som det ska i plastfickan. Satans helvete. Men nu är jag klar iallafall.

Ska hoppa in i duschen nu och sedan ska jag lägga mig och kolla på det nya One tree hill. Great. Vill att nya 90210 ska komma ut också. Så man får nått att titta på :-) Har fastnat jättemycket för den serien. Den är hur bra som helst! Alla som inte sett den - gör det. Den visas på måndagar kl 20.00 på TV400, eller så kan ni ju alltid ladda ner avsnitten! ;-)

Nej, duschen blir det nu. Kommer att bli en mycket lång dag imorgon. Först ska jag jobba, sedan ska jag på Ikea med mormor & handla en massa nödvändigheter till lägenheten. Ska kolla efter en säng också som jag nog ska införskaffa mig i helgen då jag är ledig. Ska bli helt underbart att vara ledig 2 dagar i sträck! U-n-d-e-r-b-a-r-t!

Sov gott allihopa. 

xoxo
- Emma Strandh
 




Kommentarer
Postat av: Frida

gud va kul att du fick lägenhet :) känns allt bra? brukar kunna va lite chockande i början när man är helt solo.. :P

2009-01-16 @ 22:02:00
URL: http://www.fridasendelbach.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0